Napisano 22 Wrzesień 200717 l Witam. Przedstawiam moja ostatnia prace. Wykonana w 3ds maxie 9 wyrenderowana w vray 1.5 rc3 + troche photoshopa. Pozdrawiam.
Napisano 22 Wrzesień 200717 l ogólnie to wyższe nasstawy rendera i bym w PS-ie podbił jeszcze kontrast...
Napisano 22 Wrzesień 200717 l ładna praca, zawłaszcza okolice okna mi się podobają, ale... 1. aberracja wyszła z mody 2. szafki brzydkie - plamy, szum i AA 3. sufit strasznie brudny i ciemny
Napisano 22 Wrzesień 200717 l to nie ma nic z moda, aberr czasem pasuje , czasami nie;) Jasne, że nie ma nic wspólnego z modą. Chodzi mi o to, że było już ostatnio kilka pracek z aberr i raczej była postrzegana jako nieodpowiednia. Stąd moje "aberracja wyszła z mody", raczej niedosłowne stwierdzenie, że ten efekt nie jest w ogóle potrzebny - moim zdaniem.
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor Dzieki za odpowiedzi. Nie wiem jak wy ale ja raczej nie lubie super czysciutkich renderow wole takie jak wykonalem czyli wlasnie z lekka aberracja ,szumem itp. Co do aberracji to wydaje mi sie ze nie przesadzilem z nia , jak dla mnie jest akurat w sam raz:) no chyba ze moje stare zmeczone oczy sie myla:) Pozdrawiam.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor Thanks. Sprzet to quad 2.4 GHz i 4 gb ramu , renderowalo sie okolo 3h w rozdzialce 1200X900 Pozdrawiam.
Napisano 3 Grudzień 200717 l Winszuje szczegolnie 3-ego rendera - prawie, prawie jak fotka! super pozdro!