Shogun 3D Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Mam mały problem, spotykam się z nim po raz pierwszy. Prosze o pomoc. Otóż odpaliłem sobie Camtasię i... okazuje się, że mikrofon nie działa. Zmieniłem mikrofon. Nadal nic. Sprawdziłem ustawienia w panelu sterowania. Wszystko ustawione poprawnie. Przełożyłem wtyk z wejścia z przodu kompa na tył... też nic. Cały czas próbowałem działanie mikrofonu na windowsowym Sound Recorderze. Cały czas wszystko, co się nagrywało, to BzzzzZZZzzzZZZzZZzzzzZzzzzZZZZZzzZZzzzzzzzzzZZZZ... zależnie od nasilenia glosu. Skończyły mi się pomysły. Uprzedzam pytanie: mam Windę xp64 Any idea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 no ale ten mikrofon jest sprawny ? patrzyłes w skypie albo w czyms ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Sprawny. Jeden i drugi. Na starym kompie xp32 używałem do Skype obu i śmigały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 no to ustawienia miksera + sprzetu opcje - własciwosci - nagrywanie - wszystkie kolejno zaznacz a potem w mikserze daj probke i nagrywaj kolejno na zaznaczonych. Panel sterowania - dziwiek i urzadzenia audio - zakładka audio - nagrywanie dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 może wejście na mikrofon popsute edit. nie doczytałem że masz dwa wejścia i oba sprawdzałeś, ale i tak mi to wygląda na jakiś problem ze sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Hm, ja tak mialem jak w ustawieniach mikrofonu zaznaczyłem opcje "zwieksz wydajnosc mikrofonu" moze to cos da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 hehe ja na swojej plycie glownej mam taki knyf ze jezeli chce cos mowic przez mica musze wlaczyc w mixerze odhaczenie ze chce uzywac mica ;) sprawdz w sofcie ktory dostales czy nie masz zadnej ikonki w traju jak masz to otworz > mikser i zaznacz mica ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 A w mikserze w nagrywaniu masz przy mikrofonie zaznaczone "zaznacz" ? Edit czy zawsze ktoś musi być przede mną ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Ok, śmiga. Miałem zaznaczone używanie przedniego panelu który dla mikrofonu mam odłączony wewnątrz obudowy. :) Dziękuję wszystkim za rady, chyba można zamknąć wątek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Dla win64 niezbędny jest 64-bitowy mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi