Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po dość długiej przerwie odziwo witam w 2d a nie 3d :) Oto koncepcik elfki którą zapewne zrobię w 3d- mam plan wyrenderować w wysokiej rozdzielczości i powiesić sobie na ścianie... A co się będę. Oczywiście wspierałem się zdjęciami.

Pozdrówki

darkelfaw9.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj, twarzyczka swietna, nos, usta to co lubie :P wlosy tez ale ucho takie troche jak z plasteliny sie wydaje(lekki blask by sie przydal gdzieniegdzie) ... oko rowniez(te odkryte) dziwnie skrecone. najgorzej wypada waz i taki ten cien nie malarski-porownaj z tym pod broda to zobaczysz o co chodzi :P ogolem i tak mi sie bardzo podoba ;) pozdro

Napisano

Kolorystyka fajna, no może prócz ust :) Ale koniecznie wywal węża :D

EDIT: Jak tak dłużej patrze, to jeszcze coś przy piersiach mi nie pasuję :D

Pozdrawiam!

Napisano

Ej pijesz do mnie i mojej elfki? To Ci się udało:D wykonanie jest bajera!:) ale-ONA MA ZEZA i to ogromnego! Napraw to (w lewym oku, przesuń źrenicę bardziej na środek czy coś)... czy to jest mattpainting? przedstawiłbyś jakąś wcześniejszą wersję, co? :)

Piękny jest ten arcik, tło ma bardzo dobre kolorki, a i nie uważaj tego za plagiat, właśnie kombinuję żeby moja elfka też miała podobny naszyjnik (tylko na czole) widocznie takie rzeczy się bespośrednio kojarzą z elfkam :D

pozdrawiam i staram się zebrać szczękę z podłogi ;)

Napisano
  • Autor

haha, chłopaki- dziękować za uwagi, ale tu na prawdę jest mało mojej pracy- raptem dwie godzinki podmalowywania i montowania fotek :) tak na prawdę chciałem zrobić szybki koncept do scenki, ale zleciało więcej niż planowane 30min więc pomyślałem, że zamieszczę bo ciekawie całkiem wygląda

pozdrówki

PS- ale oczywiście uwagi nadal mile widziane, na przyszłość się przydadzą :)

Napisano

Brawo, świetna praca,żadnych bezsensownych przepałów

wąż prezentuje sie świetnie,tylko ucho ci troche nie wyszło

mam na myśli to że inaczej powinno być ułożone,ale i tak wygląda realistycznie

Zasłużone pięć gwiazdek

Pozd...

Napisano
  • Autor

Co by nie było, że się napracowałem zamieszczam zdjęcia które bezczelnie wykorzystałem:

evenreferencesmg8.jpg

Oczywiście wszystkie są w dużo większej rozdzielczości. Zdjęcia niestety wygooglane więc nie wiem za wiele na ich temat. Jedynie kobieta podpisana Segreto by Voronin. Jak widać głownie montowanie i podmalowywanie zajęło mi te dwie godzinki.

(If you are an author of any photo showed above and if they are commercial or include particular copyright- contact me: [email protected] I apologize for any problems that can result by the reason of my uses of above-mentioned photos)

Napisano

waz mi sie podoba :D xD i cos by z tym podbitym okiem trzeba bylo zrobic ;p;p

Napisano
  • Autor

czorny- podbic jeszcze bardziej? :D haos, haos, choroby i pomioty belzebuba- to moja dewiza

dziekowac za komenty wszytkim i pozdrawiac