Gość Cornelius Scipio Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 No jak widać jestem pierwszym który wrzuca efekty pracy Stefana i jego team'u do tutejszej galerii :) Z czego jest mi bardzo miło :) Soft: Cinema 4D + Vray Szczerze mówiąc są jeszcze niedociągnięcia w pluginie o czym się przekonałem męcząc tą scenę,ale wszytko na dobrej drodze...oby tak dalej :).Czekam na komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 witam mocno "poszarpane" i przepalone, na gorze malo co widac. wiec ciezko to wszystko ocenic pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Przejarane strasznie. sampling. zielony. AA Reszta przeciętna, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Chyba za bardzo chciałem być pierwszy -.-' ....Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć ,że dopiero poznaje Vray'a ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 to co LIS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 pali me gałki a tak to ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 zeby lis nie poczul sie zbyt komfortowo:) to mapowanie sciany w rogu nieprawidlowe, mapowanie sciany pod oknami tez- zacieki powstaly, no i swiatlo na scianie za kwiatkiem przepalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Scenka fajna, ale oświetlenie i render kiepski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 dom ufoludków. Ale spoko, zmniejszysz moc swiatel i troche pokombinujesz z nimi i bedzie na prawde miło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi