Napisano 27 Wrzesie艅 200717 l render: vray Ir +Lc architektura 4fun roslinki moje (przy malej pomocy treemakera) 聽 聽
Napisano 27 Wrzesie艅 200717 l podoba mi si臋 - tylko troszeczke s艂o艅ce wydaje mi si臋 za sztuczne :). 聽 Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesie艅 200717 l 艢rednio mi podchodzi. Nie podobaj膮 mi si臋 kolory, ziele艅 niefajna - ma nienaturalny odcie艅 zieleni i jest sztuczna, trawa brzydka i za bardzo jednolita. Ceg艂a za du偶a. Niebo i dalsze plany troche za ciemne. My艣l臋 偶e najbardziej efekt psuj膮 te drzewa, sam model budynku ok. + za detale w dachu. 艢wiat艂o te偶 ok. pozdro
Napisano 29 Wrzesie艅 200717 l a mi si臋 podoba... nie znam si臋 na wizkach, ale jak dla mnie ta jest okay :) przyzwoicie i realistycznie przedstawiona cha艂upa ;-) pozdr.
Napisano 29 Wrzesie艅 200717 l Autor dwa pytania podoba mi si臋 - tylko troszeczke s艂o艅ce wydaje mi si臋 za sztuczne :). 聽 艢wiat艂o te偶 ok. pozdro 聽 1.to swiatlo ok czy nie,?? kozysta艂em z vraysun + vraysky. 聽 Troche tez kontrast jest za du偶y.. 聽 kontrast troche mocny ale nie藕le w og贸le 聽 2.chodzi o contrast w indirect ilumination czy og贸lnie? 聽 co do zieleni to fakt, niezwrocilem uwagi 聽 thx z za komenty
Napisano 29 Wrzesie艅 200717 l A co powiesz na to? 5 min szkapa. Sorki za grzebanie w nie swojej szafce ale chodzi o pewne wnioski i inny punkt widzenia;) Swoja droga barwy nieba wskazuja na inne ustawienie s艂oneczka niz widze na budynku. Pozdrawiam:)
Napisano 30 Wrzesie艅 200717 l A co powiesz na to? 5 min szkapa. Sorki za grzebanie w nie swojej szafce ale chodzi o pewne wnioski i inny punkt widzenia;) Swoja droga barwy nieba wskazuja na inne ustawienie s艂oneczka niz widze na budynku. Pozdrawiam:) 聽 taaa, teraz lepiej "ps-ucie" duzo pomaga
Napisano 3 Pa藕dziernik 200717 l Ostatni renderek strasznie prze艣wietlony. Zdecydowanie pierwsze s膮 lepsze!