grzechv Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 render: vray Ir +Lc architektura 4fun roslinki moje (przy malej pomocy treemakera)
seba007 Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 podoba mi się - tylko troszeczke słońce wydaje mi się za sztuczne :). Pozdrawiam
Yaro16 Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 troche za sztuczne ale nie jest żle.Troche tez kontrast jest za duży..
Stachu Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 kurde, suuper! kontrast troche mocny ale nieźle w ogóle
siwy Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Średnio mi podchodzi. Nie podobają mi się kolory, zieleń niefajna - ma nienaturalny odcień zieleni i jest sztuczna, trawa brzydka i za bardzo jednolita. Cegła za duża. Niebo i dalsze plany troche za ciemne. Myślę że najbardziej efekt psują te drzewa, sam model budynku ok. + za detale w dachu. Światło też ok. pozdro
Homa Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 a mi się podoba... nie znam się na wizkach, ale jak dla mnie ta jest okay :) przyzwoicie i realistycznie przedstawiona chałupa ;-) pozdr.
grzechv Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 dwa pytania podoba mi się - tylko troszeczke słońce wydaje mi się za sztuczne :). Światło też ok. pozdro 1.to swiatlo ok czy nie,?? kozystałem z vraysun + vraysky. Troche tez kontrast jest za duży.. kontrast troche mocny ale nieźle w ogóle 2.chodzi o contrast w indirect ilumination czy ogólnie? co do zieleni to fakt, niezwrocilem uwagi thx z za komenty
Zbychowaty Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 A co powiesz na to? 5 min szkapa. Sorki za grzebanie w nie swojej szafce ale chodzi o pewne wnioski i inny punkt widzenia;) Swoja droga barwy nieba wskazuja na inne ustawienie słoneczka niz widze na budynku. Pozdrawiam:)
oo79 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 A co powiesz na to? 5 min szkapa. Sorki za grzebanie w nie swojej szafce ale chodzi o pewne wnioski i inny punkt widzenia;) Swoja droga barwy nieba wskazuja na inne ustawienie słoneczka niz widze na budynku. Pozdrawiam:) taaa, teraz lepiej "ps-ucie" duzo pomaga
Eloy Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Ostatni renderek strasznie prześwietlony. Zdecydowanie pierwsze są lepsze!
Rekomendowane odpowiedzi