Napisano 27 Wrzesień 200717 l render: vray Ir +Lc architektura 4fun roslinki moje (przy malej pomocy treemakera)
Napisano 27 Wrzesień 200717 l podoba mi się - tylko troszeczke słońce wydaje mi się za sztuczne :). Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Średnio mi podchodzi. Nie podobają mi się kolory, zieleń niefajna - ma nienaturalny odcień zieleni i jest sztuczna, trawa brzydka i za bardzo jednolita. Cegła za duża. Niebo i dalsze plany troche za ciemne. Myślę że najbardziej efekt psują te drzewa, sam model budynku ok. + za detale w dachu. Światło też ok. pozdro
Napisano 29 Wrzesień 200717 l a mi się podoba... nie znam się na wizkach, ale jak dla mnie ta jest okay :) przyzwoicie i realistycznie przedstawiona chałupa ;-) pozdr.
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Autor dwa pytania seba007 napisał: podoba mi się - tylko troszeczke słońce wydaje mi się za sztuczne :). siwy napisał: Światło też ok. pozdro 1.to swiatlo ok czy nie,?? kozystałem z vraysun + vraysky. Yaro16 napisał: Troche tez kontrast jest za duży.. Stachu napisał: kontrast troche mocny ale nieźle w ogóle 2.chodzi o contrast w indirect ilumination czy ogólnie? co do zieleni to fakt, niezwrocilem uwagi thx z za komenty
Napisano 29 Wrzesień 200717 l A co powiesz na to? 5 min szkapa. Sorki za grzebanie w nie swojej szafce ale chodzi o pewne wnioski i inny punkt widzenia;) Swoja droga barwy nieba wskazuja na inne ustawienie słoneczka niz widze na budynku. Pozdrawiam:)
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Zbychowaty napisał: A co powiesz na to? 5 min szkapa. Sorki za grzebanie w nie swojej szafce ale chodzi o pewne wnioski i inny punkt widzenia;) Swoja droga barwy nieba wskazuja na inne ustawienie słoneczka niz widze na budynku. Pozdrawiam:) taaa, teraz lepiej "ps-ucie" duzo pomaga
Napisano 3 Październik 200717 l Ostatni renderek strasznie prześwietlony. Zdecydowanie pierwsze są lepsze!