Napisano 28 Wrzesień 200717 l Witam. Koniecznie potrzebuję ominąć PLUS'owski limit wysyłania tylko 10 SMS z internetu. Restart NET'a nie wchodzi w gre, ponieważ jestem w sieci lokalnej, więc zewnętrzne IP i tak zostaje takie samo. A nie będe co chwilę latał do administratora sieci, żeby serwer zresetował :) Jest jakiś sprytny sposób, aby to ominąć? Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Bramka ze strony czy z GG? Jeśli ze strony to możesz spróbować przez proxy, np. http://proxy.net.pl/
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor Dla mnie to bez różnicy. Może być nawet jakiś zewnętrzny program. Ważne jest aby móc wysłać więcej niż 10 SMS na dobę :) Proxy nie pomaga :(
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Ja zawsze mesy do plusa wysylam z gg... wpisujesz numer i tresc i dajesz wyslij ;]
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Autor Sanderalek Tak, ale mozesz wysłać max 10 SMS na dobę. MONKEY ON YOUR BACK Już sprawdzam EDIT: MISTRZU! DZIAŁA! +REP dla Ciebie
Napisano 30 Wrzesień 200717 l Nie wcale nie... caly czas cos wysylam bo nie moge przekroczyc abonamentu... :P Wiec teraz z gadulca i sle do woli... ;]
Napisano 30 Wrzesień 200717 l W gg, przynajmniej w orange, jest limit 10 sms'ów, ale na numer na który się wysyła, a nie na konto gg.