witkowski Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Finito. Mam nadzieje ze nie przegialem z rozmiarem. Ma byc 900 w poziomie, niezaleznie od rez w pionie tak? Opis: Zawsze chcialem zrobic egzoszkielet. To co wybralem z opisu to info ze robo jest pancerny i zwiadowczy. W zw. z czym chcialem uzyskac wrazenie sily i mobilnosci.
witkowski Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 szkice. troche odbiegam od opisu bo chce rozluznic myslenie. egzoszkielet: tutaj bardziej chodzi o ksztalt bo lakier jest do dany dla zabawy:
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Fajne podejście do projektu, bardzo malarskie... czekam na kontynuacje... pozdro
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Wstępne szkice ciekawe, dawaj pan siakiś update ;)
witkowski Napisano 9 Październik 2007 Autor Napisano 9 Październik 2007 Mam nadzieje ze zdarze. Troche zbyt dlugo bawilem sie kolorem zeby uzyskac odpowiedni charakter. update:
DaRoZ Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 bardzo mi sie podoba :D! moze troszke daj jeszcze oswietlenia mocniejszego od gory wydaje mi sie ze nie zaszkodzi :) powodzenia
Lacedemon Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Podoba mi się malarskie podejście. Wyszedł monolitycznie, ale i monotonnie. To chyba wina tego rozproszonego światła. Wyszlifowałbym coś jeszcze mocniej (fragment), doświetlił. Coś przygasił. Szkic o niebo lepszy.
witkowski Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 dzieki za komentarz lace. Chcialem go przyciemnic w stosunku do szkicu i wyszlo co wyszlo. I racja, prawdopodobnie gdzies kierunkowe swiatlo rozwiazalo by sprawe. Ale to juz nastepnym razem... daroz: thx.
aspenboy Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Trochę zabrakło (jak na mój gust) detalu w niektórych miejscach - ale w ogóle fajny pomysł. Tak jak piszesz - jakieś kierunkowe światło dodałoby klimatu :)
witkowski Napisano 11 Październik 2007 Autor Napisano 11 Październik 2007 RaVirr: super. ciesze ze komus sie podoba. od niedawna maluje z wyobrazni i troche jestem niepewny czy idzie to w dobra strone. aspenboy: oh boy. wiecej detalu? ja juz nie umiem wiecej. to jest chyba moja najbardziej detaliczna praca ever.
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Bardzo fajna koncepcja, tylko faktycznie cuś mało światła (a lustro mnie zabiło, bo jakby nie z tej bajki, ale rozumiem intencje :D )
ortheza Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 do sondy bedzie potrzebny jedne obrazek ze wszytkich elementow
Rekomendowane odpowiedzi