Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Finito. Mam nadzieje ze nie przegialem z rozmiarem. Ma byc 900 w poziomie, niezaleznie od rez w pionie tak?

dreamlaczonytv2.jpg

Opis: Zawsze chcialem zrobic egzoszkielet. To co wybralem z opisu to info ze robo jest pancerny i zwiadowczy. W zw. z czym chcialem uzyskac wrazenie sily i mobilnosci.

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

szkice. troche odbiegam od opisu bo chce rozluznic myslenie.

egzoszkielet:

dreamcatcher3aak8.jpg

tutaj bardziej chodzi o ksztalt bo lakier jest do dany dla zabawy:

dreamcatcher4dxaul0.jpg

Napisano

Fajne podejście do projektu, bardzo malarskie...

czekam na kontynuacje...

pozdro

Napisano
  • Autor

Mam nadzieje ze zdarze. Troche zbyt dlugo bawilem sie kolorem zeby uzyskac odpowiedni charakter.

update:

dream2tp7.jpg

dream1hk5.jpg

dream2closeqf4.jpg

Napisano

bardzo mi sie podoba :D! moze troszke daj jeszcze oswietlenia mocniejszego od gory wydaje mi sie ze nie zaszkodzi :) powodzenia

Napisano

Podoba mi się malarskie podejście. Wyszedł monolitycznie, ale i monotonnie. To chyba wina tego rozproszonego światła. Wyszlifowałbym coś jeszcze mocniej (fragment), doświetlił. Coś przygasił.

Szkic o niebo lepszy.

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarz lace. Chcialem go przyciemnic w stosunku do szkicu i wyszlo co wyszlo. I racja, prawdopodobnie gdzies kierunkowe swiatlo rozwiazalo by sprawe. Ale to juz nastepnym razem...

daroz: thx.

Napisano

Trochę zabrakło (jak na mój gust) detalu w niektórych miejscach - ale w ogóle fajny pomysł. Tak jak piszesz - jakieś kierunkowe światło dodałoby klimatu :)

Napisano
  • Autor

RaVirr: super. ciesze ze komus sie podoba. od niedawna maluje z wyobrazni i troche jestem niepewny czy idzie to w dobra strone.

aspenboy: oh boy. wiecej detalu? ja juz nie umiem wiecej. to jest chyba moja najbardziej detaliczna praca ever.

Napisano

Bardzo fajna koncepcja, tylko faktycznie cuś mało światła (a lustro mnie zabiło, bo jakby nie z tej bajki, ale rozumiem intencje :D )

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności