Napisano 29 Wrzesień 200717 l Finito. Mam nadzieje ze nie przegialem z rozmiarem. Ma byc 900 w poziomie, niezaleznie od rez w pionie tak? Opis: Zawsze chcialem zrobic egzoszkielet. To co wybralem z opisu to info ze robo jest pancerny i zwiadowczy. W zw. z czym chcialem uzyskac wrazenie sily i mobilnosci.
Napisano 29 Wrzesień 200717 l Autor szkice. troche odbiegam od opisu bo chce rozluznic myslenie. egzoszkielet: tutaj bardziej chodzi o ksztalt bo lakier jest do dany dla zabawy:
Napisano 2 Październik 200717 l Fajne podejście do projektu, bardzo malarskie... czekam na kontynuacje... pozdro
Napisano 9 Październik 200717 l Autor Mam nadzieje ze zdarze. Troche zbyt dlugo bawilem sie kolorem zeby uzyskac odpowiedni charakter. update:
Napisano 9 Październik 200717 l bardzo mi sie podoba :D! moze troszke daj jeszcze oswietlenia mocniejszego od gory wydaje mi sie ze nie zaszkodzi :) powodzenia
Napisano 10 Październik 200717 l Podoba mi się malarskie podejście. Wyszedł monolitycznie, ale i monotonnie. To chyba wina tego rozproszonego światła. Wyszlifowałbym coś jeszcze mocniej (fragment), doświetlił. Coś przygasił. Szkic o niebo lepszy.
Napisano 10 Październik 200717 l Autor dzieki za komentarz lace. Chcialem go przyciemnic w stosunku do szkicu i wyszlo co wyszlo. I racja, prawdopodobnie gdzies kierunkowe swiatlo rozwiazalo by sprawe. Ale to juz nastepnym razem... daroz: thx.
Napisano 11 Październik 200717 l Trochę zabrakło (jak na mój gust) detalu w niektórych miejscach - ale w ogóle fajny pomysł. Tak jak piszesz - jakieś kierunkowe światło dodałoby klimatu :)
Napisano 11 Październik 200717 l Autor RaVirr: super. ciesze ze komus sie podoba. od niedawna maluje z wyobrazni i troche jestem niepewny czy idzie to w dobra strone. aspenboy: oh boy. wiecej detalu? ja juz nie umiem wiecej. to jest chyba moja najbardziej detaliczna praca ever.
Napisano 16 Październik 200717 l Bardzo fajna koncepcja, tylko faktycznie cuś mało światła (a lustro mnie zabiło, bo jakby nie z tej bajki, ale rozumiem intencje :D )