PSychu Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 Wielkie dzieki kurcze, szybki jestes, az mnie zatkało :D serdeczne pozdrowka p.s. przed chwilką przejżałem dokladniej wątek i widze że trzeba będzie mu jakąś zmutowaną biologię dorobić :eek:
Hindus Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 koncept dobry chociaz z wykonaniem wyjdzie w praktyce, nie mniej powodzenia :)
Thalion Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 zapowiada się nieźle:) czekam na postępy:D
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Witam ponownie Na dzisiejszy wieczór dałem radę poprawić głowę i troszke powiększyć pas barkowy (wyglądał jak smerf a nie robot pola walki... ) MONKEY dzieki, sam nie wiem jak to wyjdzie w praktyce ale sie postaram ;) Thalion THX, mówisz i masz :D (wiem że niewiele, ale dziś ju ni mom siły :D )
krzysiek_gfx Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Trzymam kciuki :) i bede naklanial do wytezonej pracy ;)
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Dzieki krzysiek_gfx Miło że luknołeś :D p.s. a za to zdjęcie na polach... następnym razem założe obrączkę :D ( wiedzą ci co byli :D )
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Zapowiada się naprawdę nieźle, trochę detalu bym tylko dodał. Powodzenia :)
Ardeni Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 PSychu był na zlocie wieć będę tutaj zaglądał :P
PSychu Napisano 9 Październik 2007 Autor Napisano 9 Październik 2007 Dzieki aspen, staram się troszke detalu dobazgrać, ale doba za krótka :D Thx Ardeni mam nadzieje ze sie wyrobie na czas :rolleyes: Tak dzisiaj (wczoraj?) bazgram i bazgram i cuś mi sie to coraz mniej podoba... (może dla tego że przejżałem wątek :D)
SzU Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 No pracujże chłopie, fajnie się zapowiada... tylko zobacz jak wyjdzie z twardymi pędzlami... i później zdecyduj jak malować dalej :)
krzysiek_gfx Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Dajesz do przodu! :) Ciesze sie, ze widze postepy w twojej pracy, no to kilka wskazowek: nasuwa mi sie, ze skoro lewa noga jest z przodu, lewa lapa powinna isc do tylu, nie widac tego wogole, przez co jest troszke w pokracznej pozie, chyba bierze sie to z tego, ze wyglada jakby nie mial lokcia, a odrazu nadgarstek, ogolnie pracka wyszla troszke za plasko, pobaw sie jeszcze swiatlem i cieniem, nie popuszcze ci ;)
PSychu Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 SzU, dzieki za sugestie, postaram się spróbować :) krzysiek_gfx o kurcze, faktycznie obie lapki z przodu (lunatyk czy co :D ) serdeczne thx za mobilizacje, ale niedoróby są bardziej kwestią czasu... już myślałem że sie nie wyrobie, a tu zmiana terminu... to wrzucam to co miałem dodać na 1 strone... widok z boku i fragment łapki (oczywiscie nie wykonczone :D )
PSychu Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 Jak widze niektóre prace to spać nie moge... to se bazgram
krzysiek_gfx Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 No czekam na dalszy progres :)
PSychu Napisano 15 Październik 2007 Autor Napisano 15 Październik 2007 no chyba sie jednak nie wyrobie z tym tak jak bym chciał...
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 Bardzo mi sie spodobał CC :D Postaram się tu częściej bywać bo to świetna zabawa i jest się od kogo uczyć. Dzięki za doping i wsparcie. Może nie wszystko wyszło tak jak chciałem, bo to czasem się zapalki do oczu kończyły, ale poprawie się następnym razem. Wersja ostateczna w pierwszym poście. Pozdrawiam
purple Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Witaj Psychu, cos Ty go tak zblurowal okrutnie? rozumiem,że pewnie szedłes duzo w strone organiki i to może zawiodło Cie na blurowane manowce...ostrze w łapie to bombowa wizja:) Gdybys tylko miał wiecej czasu...no nic,zobaczymy co głosowanie wskaze-trzymam kciuki:) pozdrawiam gorąco:)
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 Witaj purple, milo że luknełaś :D Te massakryczne blury są efektem braku czasu na rozpracowanie metalu... Bo to mój pierwszy robot :o (jeśli nie liczyć "KRWAWEGO ROBOTA FELUSIA" co go nieliczni tylko widzieli ;)), więc metal po prostu leży. Teraz pora na eliminatora, a tam też sporo metalu będzie, więc się postaram dokształcić :D. Serdeczne pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi