PSychu Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Wersja finalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 no swietny ziomal :) pozdrowenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Wielkie dzieki kurcze, szybki jestes, az mnie zatkało :D serdeczne pozdrowka p.s. przed chwilką przejżałem dokladniej wątek i widze że trzeba będzie mu jakąś zmutowaną biologię dorobić :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 koncept dobry chociaz z wykonaniem wyjdzie w praktyce, nie mniej powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 zapowiada się nieźle:) czekam na postępy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Witam ponownie Na dzisiejszy wieczór dałem radę poprawić głowę i troszke powiększyć pas barkowy (wyglądał jak smerf a nie robot pola walki... ) MONKEY dzieki, sam nie wiem jak to wyjdzie w praktyce ale sie postaram ;) Thalion THX, mówisz i masz :D (wiem że niewiele, ale dziś ju ni mom siły :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Trzymam kciuki :) i bede naklanial do wytezonej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Dzieki krzysiek_gfx Miło że luknołeś :D p.s. a za to zdjęcie na polach... następnym razem założe obrączkę :D ( wiedzą ci co byli :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Zapowiada się naprawdę nieźle, trochę detalu bym tylko dodał. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 PSychu był na zlocie wieć będę tutaj zaglądał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Dzieki aspen, staram się troszke detalu dobazgrać, ale doba za krótka :D Thx Ardeni mam nadzieje ze sie wyrobie na czas :rolleyes: Tak dzisiaj (wczoraj?) bazgram i bazgram i cuś mi sie to coraz mniej podoba... (może dla tego że przejżałem wątek :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 9 Październik 2007 Share Napisano 9 Październik 2007 No pracujże chłopie, fajnie się zapowiada... tylko zobacz jak wyjdzie z twardymi pędzlami... i później zdecyduj jak malować dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Dajesz do przodu! :) Ciesze sie, ze widze postepy w twojej pracy, no to kilka wskazowek: nasuwa mi sie, ze skoro lewa noga jest z przodu, lewa lapa powinna isc do tylu, nie widac tego wogole, przez co jest troszke w pokracznej pozie, chyba bierze sie to z tego, ze wyglada jakby nie mial lokcia, a odrazu nadgarstek, ogolnie pracka wyszla troszke za plasko, pobaw sie jeszcze swiatlem i cieniem, nie popuszcze ci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 10 Październik 2007 Autor Share Napisano 10 Październik 2007 SzU, dzieki za sugestie, postaram się spróbować :) krzysiek_gfx o kurcze, faktycznie obie lapki z przodu (lunatyk czy co :D ) serdeczne thx za mobilizacje, ale niedoróby są bardziej kwestią czasu... już myślałem że sie nie wyrobie, a tu zmiana terminu... to wrzucam to co miałem dodać na 1 strone... widok z boku i fragment łapki (oczywiscie nie wykonczone :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 10 Październik 2007 Autor Share Napisano 10 Październik 2007 Jak widze niektóre prace to spać nie moge... to se bazgram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 No czekam na dalszy progres :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 no chyba sie jednak nie wyrobie z tym tak jak bym chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Bardzo mi sie spodobał CC :D Postaram się tu częściej bywać bo to świetna zabawa i jest się od kogo uczyć. Dzięki za doping i wsparcie. Może nie wszystko wyszło tak jak chciałem, bo to czasem się zapalki do oczu kończyły, ale poprawie się następnym razem. Wersja ostateczna w pierwszym poście. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Witaj Psychu, cos Ty go tak zblurowal okrutnie? rozumiem,że pewnie szedłes duzo w strone organiki i to może zawiodło Cie na blurowane manowce...ostrze w łapie to bombowa wizja:) Gdybys tylko miał wiecej czasu...no nic,zobaczymy co głosowanie wskaze-trzymam kciuki:) pozdrawiam gorąco:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Witaj purple, milo że luknełaś :D Te massakryczne blury są efektem braku czasu na rozpracowanie metalu... Bo to mój pierwszy robot :o (jeśli nie liczyć "KRWAWEGO ROBOTA FELUSIA" co go nieliczni tylko widzieli ;)), więc metal po prostu leży. Teraz pora na eliminatora, a tam też sporo metalu będzie, więc się postaram dokształcić :D. Serdeczne pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi