TooL666PL Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Witam wszystkich. Przedstawiam Wam pracę którą zrobiłem na 18-ste urodziny swojej byłej z którą niedawno się rozeszłem:P Scena wygląda dokładnie tak jak chciałem a nawet lepiej bo pierwszy raz użyłem Vray:D Tylko nie wiem dlaczego szkło Raytrace było czarne. Musiałem kombinować z Vray mtl. To dopiero moja druga praca.Mam nadzieję że spodoba się Wam a szczególnie jej:D Czekam na komenty i pozdro
kliment woroszyłow Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 zdecydowanie za ciemno...skoro nie wszystko wyszło jak chciałeś moze warto przerzucić do wipa i poprawić, przeciez ci pomożemy :D?
kamil.ochel Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 kliment dobrze mówi. Ta rozbita szybka troche tak rozbita... zbyt regularnie jakby ją ktoś wyciął. (robi się gwiazda z tego). Kiepskie futerko.
arev Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Hmm... PATI? :> Praca, jako szpila w dupę, całkiem niezła. Technicznie jeszcze trochę kuleje, o czym koledzy już wspomnieli, ale jak na początek może być : )
Lis Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Ciekawe czy dostałeś zgodę swojej byłej na zamieszczanie jej foty w publicznym miejscu. Jeśli nie to radzę to szybko usunąc.
Rekomendowane odpowiedzi