Napisano 6 Październik 200717 l zrobiłem sobie animacje dwóch kroków postaci w 200 klatkach. Animacja jest trochę zbyt powolna i chciałbym ja przyśpieszyć poprzez odtworzeniu tych samych kluczy tylko w stu klatkach. Aby nie ustawiać wszystkich kluczy od nowa, czy istnieje jakaś możliwość aby np. zaznaczyć wszystkie klatki i zmniejszyć proporcjonalnie odległości pomiędzy nimi aby animacja trwała 100 klatek?? Jeśli istnieje równiez jakiś inny sposób to równiez prosze o podzielenie sie z nim z góryu dziękuję!!
Napisano 6 Październik 200717 l polecam Ci zapoznać się z edytorem Graph Editor > Track view - curve editor. Gdy zaznaczysz wszystkie klatki możesz z nimi robi zo chcesz np. narzędziem scale (na pasku narzedzi) które pozwala dowolnie skalowa te klatki w czasie. edit: Można i dope sheet :) :) (vide post Lewusa poniżej)
Napisano 6 Październik 200717 l Wchodzisz do gornego menu graphs editor->tracj view-dope sheet, zaznaczasz interesujace Cie klucze i masz tam ikonke scale time, ktora wyglada jak zwykla ikonka scale z zegarkiem:) edit: oj, uprzedziłeś mnie Kamil:)