Napisano 7 Październik 200717 l Taki prosty modelik :) Na razie tyle, aczkolwiek prawie skonczylem juz sluchaweczki... Zbyt prosty? :/
Napisano 8 Październik 200717 l model całkiem spokoloko... ciekawe jak wypadną rendery : > Pozdrawiam.
Napisano 8 Październik 200717 l Modele wporzadku, ladne charfery i gladkie powierzchnie ;). Co do rendera, to staraj ustawic tak scene, zeby bylo widac jak najmniej kabelkow. Wydaje mi sie, ze moga wygladac malo realistycznie, glownie przez te ze trudno bedzie je dobrze ustawic. pozdro
Napisano 8 Październik 200717 l kabelek od słuchawki bliżej lewej strony ekranu jest jakoś kiepsko ułożony. edit: pokaż siatę. bo coś przypuszczam że strasznie gęsta :P
Napisano 9 Październik 200717 l drugi lepszy... popracuj nad materiałami szczególnie słuchawek i wtyczki refka: edit: dofa robiłeś w fotoszopie?
Napisano 9 Październik 200717 l Z mojego doświadczenie wywnioskowałem że jak masz takie obiekty "złożone" jak ta osłonka głośnika w słuchawce (metalowa kratka) lepiej takie coś wymodelować - oczywiście zakładam że będą to rendery z bliska. Przy tak mało szczegółowym modelu postaraj się zrobić szczegóły na Bump mapie czyli rysy wgniecenia itp. Drugi plan do "D" więc coś trza z nim zrobić może jakaś ściana na której będzie widniało logo producenta... i chyba głębia słabsza . Pozdrawiam.