wizz Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Siemka sorki nie wiem czy juz takie pytanie było ale pytam bo mam problem :) przeszukałem preferencje i nie znajazłem opcji zeby wylonczyć ten gradient backgroundowy , byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś pomógl wylonczyc to o ile sie da. Pozdro!
Tomala Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Pozycja document i pobaw się suwakami range, center i rate.
wizz Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 thx wielkie :) nie wiem jak mogłem to przeoczyć, słuchajcie kozystając z okazji mam jeszcze jedno pytanie. Odnośnie Subtoolsów :) aktywny subtool jest normalny a nieaktywne sa przyciemnione zawsze , nie chce zeby tak bylo , nie wiem czy jakos mozna to wylonczyc czy zlepic jakos elementy w jeden :confused: będe wdzięczny za wyjaśnienia :)
zeet Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Musisz zainstalować plugin Make1Mesh za pomocą teko pluga można połączyć kilka subtooli w jeden obiekt. link do Make1Mesh http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=47677
Rekomendowane odpowiedzi