Napisano 8 Październik 200717 l niedawno przeglądałem nasze forum i znalazłem textury jezdni za darmo dla uzytkowników max3d.pl (jedna nie pobierałem bo nie potrzebowałem) ale teraz potrzebuje i nie moge ich znależć, są one jeszcze na forum? jesli nie to moglby mi je wysłeć na maila.(wydaje mi sie ze gdyby byly nie mial bym problemu z ich znalezieniem) albo moze ktos zna inną dobrą strone z texturami drogi;)
Napisano 8 Październik 200717 l Autor thx, tylko ze tych sie nie da lączyć, a tamte podejrzewam ze sie da. one chyba były tutaj, ale tam wygląda ze nie widac wiele tematow np to niby "Max3D.pl Forum > Pomoc > Texturing & Lighting free dachówka karpiówka - displacement" a nie widać co jest?
Napisano 8 Październik 200717 l mash: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=41761 Forum automatycznie ustawia sobie widoczne tematy tylko z ostatnich dni. Przeszkadza mi to, swoją droga :]
Napisano 8 Październik 200717 l Autor o własnie o to mi chodziło, thx edit: a tak wogle to jak miozna z tamtąd cos pobrać?
Napisano 8 Październik 200717 l Autor Download file: stvol1roads.zip - Seamless Textures vol. 1 Roads, NOT FOR EXTERNAL USE no tak tylko ze nie idzie, a Ci idzie?