Napisano 9 Październik 200717 l B fajna głowa i korpus - lewa noga mu ntroche ucieka i dłone dziwnie poskręcane...czekam na upek bo ciekawie ...
Napisano 9 Październik 200717 l Autor Miałem za bardzo nie renderować :P no ale chyba widać co jest co :P
Napisano 10 Październik 200717 l Bardzo fajny. Szkoda, że ten obrys taki sam wszędzie. Miejscami strasznie przeszkadza.
Napisano 10 Październik 200717 l Autor Finalna wersja w pierwszym poście. Rzut i detal trochę na siłę... nie miałem czasu za dużo. Lace, jakaś wskazówka co do tych linii?:)
Napisano 11 Październik 200717 l Możesz spróbować w miejscach gdzie jest cień zgubić nieco kontur, żeby bardziej płaszczyzna budowała formę, a nie linia (łatwiej by chyba to było pokazać, niż opisać :D ). Ale i tak wykonanie bardzo ładne. I ten pomarańczowy backlight dobrze zrobił :)
Napisano 11 Październik 200717 l bardzo fajny, fajna ma glowe :), jedyne co mi przeszkadza to ze te rece ma takie przydlugawe, ale pewnie tak mialo byc to sie nie czepiam
Napisano 12 Październik 200717 l naprawde fajnie, jednak moglbys dociagnac te detale ktore zostaly nadmienione wyzej, poza tym jest naprewde dobrze.
Napisano 16 Październik 200717 l Projekt bardzo fajny, renderek pojechany świetnie (zwłaszcza górne partie) a jedyne co mnie razi to nienaturalnie krótkie łydki (widok z tyłu jest już ok)