Napisano 18 Październik 200717 l Jadalnia ze śmiesznymi krzesełkami - projekt niestety nie mój. 3dsmax9 + Vray.
Napisano 18 Październik 200717 l jakoś chyba prporcje poległy... chyba, że te krzesła mają z 2 metry wysokości... aha i na ścianach masz plamy
Napisano 18 Październik 200717 l nie wiem jaka to abstrakcja ale mimo wszystko - czy te okna nie są zbyt niskie mimo wszystko ? no i nie podoba mi się textura drewna w połączeniu z podłogą^^" przydałoby się coś bardziej ekstrawaganckiego
Napisano 18 Październik 200717 l chudy - sa na tym swiecie krzesla o jakich sie Tobie nie snilo ;) - fakt wysokie ale ciekawe choc wg mnie nie pasuja do takiej sceny i wnetrza- no i material - te meble wygladaja jakby byly robione z paneli podlogowych :) - ogolnie to wnetrze jest jakies takie nijakie - radze poogladac foty w gazetkach o wnetrzach
Napisano 18 Październik 200717 l Autor Projekt wnętrz nie mój a tak wogóle to miał służyć zprezentowaniu właśnie tych krzesełek - wysokość oparcia to 130 cm - wszystko się zgadza :) Materiał na krzesłach to klejonka brzozowa. Może zmienię coś z szafką i dorzucę jakiś detal Na razie usunąłem plamy