thomas.w Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 witam na tym zjeci jest pare moich wizualizacji strsznie bylo by mi milo gdybyscie wypowiedzieli sie na ich temat. moze jakies wskazowki w ktora stone mam podazac i jak powinien wygladac moj warsztat pracy. Z gory dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 To daj linka bo nic nie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Witam nowego forumowicza, 1. niewidze obrazków... 2. zmień tytuł (http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229) 3. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 No więc jak z tym obrazkiem?? Doczekamy się?? A tak na serio to zrób coś z tym, bo jak na razie to nie ma co oceniać. ;) PS. Zmień też tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 mam problem z pokazaniem obrazka moze jakies instrukje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 kurcze no niewiem jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 troszke to się nudne robi... :) thomas.w wyslij mi twoje pracki na maila ([email protected]) a ja wrzuce je tutaj, ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 czekamy..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Ten cholerny snieg zasypie wszystko [lol2] Pozdrawiam i Wesolych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 czekam na maila, jak tylko go dostane to wrzuce tu te \"wnętrza\" pozdrawiam i czekam.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 tez z checia lukne na te pracke. Tylko jak przestanie padac, ... hmm moze na wiosne jak roztopy przyjda?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ciągle czekam, ile można?? Deler: Często siedzisz na forum o 4 rano?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 kurcze, a ja czekam i czekam na tego maila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 hehe moze tutaj chodzi o inne podejscie do \"wnetrza\":) Tymbardziej do \"mojego wnetrza\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 całkiem ciekawy topic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 taki metafizyczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Moje wnętrze po wigilii jest pełne - przejadłem się :) P.S. dalej czekam na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Mateusz: To sobie chyba poczekasz (zresztą tak jak my wszyscy) bo thomas.w sie zwinął i coś go ostatnio nie widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Fafex: ja mam czas, moge czekac... :) Dziwne że jeszcze żaden Moderator tego wątku nie zamknął... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 juz ci wysylam przepraszam Cie bardzo ale zrozum wigilia i te sprawy nie bylo mie w domci sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 JUZ POSZLO : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 ok, jak tylko za jakąs godzine wrzuce to wszystko, teraz jestem bardzo zajety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 DZIEKUJE CI NAWET NIEWIESZ JAK BARDZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 ALE DOSTALES MAILA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 tak, jasne 2.5Mb rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Ojej wszyscy w wielkim napieciu oczekujemy jakis obrazkow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Pracki thomasa.w: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 DZIEKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Praca nr2 przez swoja prostote najciekawsza. Less is more ;) Moze jeszcze nr3. Reszta - troche kiepsko z kompozycja, kadrem i oswietleniem po prostu nieciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 ups... jeszcze 5. sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Panowie, Panie, mamy je(obrazki), proszę komentować!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 BEDE WIECZORKIEM TERAZ ZPADAM NA ZARECZYNY. MATEUSZU DZIKUJE CI ZA POMOC I JESTEM TWOIM DLUZNIKIEM A ZYCZE WSZYSTKIM WIECEJ CZASU MA MAXA POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 A tam dluznikiem... piwo mi kiedys postawisz :P Oj... czasu to faktycznie malo jest... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 che che... żartowalem ;) ___ Najbardziej podoba mi sie 2. Pracka 5 calkiem fajna, może te \"liście\" na pierwszym planie troszke psuja, chociaż gdyby mialy troszke wiecej poligonków to może bylyby atutem pracy... Szczerze mówiac wydaje mi sie ze żadna pracka niejest tak do konca skonczona... nad kazda mozna by jeszcze popracowac, może warto... POZDRAWIAM :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 dzieki wezme to pod uwage nie kozystalem z zadnych pluginow bo mowiac szczeze niewiem z czym to sie je tak naprawde to jestem samoukiem i ucze sie na bledach a jak narazie to szukam jakiejs DOBREJ szkoly ktora mnie nauczy co i jak niewiem czy cos takiego w ogole jest ale bede szukal a co do piwa no to masz to jak w banku moze jak kiedys bede w krakowie to dam ci znac to sie wtedy odwdziecze i wymienimy poglady a tak na marginesie to jak ty sie uczysz z czego kozystasz czy tylko tutoriale pluginy i ksiazki? dzieki ci jeszcze raz za pomoc i zycze ci wielkich sukcesow i takich tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Heehe stary wedlug mnie to tutaj wrzyscy sa samołukami:) nieczekaj az ktos Cie czegos nauczy musiasz sam zauwazac swoje bledy. Jestem pewien ze napewno je dostrzegasz albo przynajmniej je w przyszlosci dostrzezesz. Takze milej walki kamracie:)) pozdr.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 ehh ta ort:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Chm... popieram samouctwo z uwzglednieniem podgladania innych w pracy... (i sluchania ich rad) Pozdrawiam i życze wielu udanych pracek... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2003 dzieki za rady niema co trzeba sie wziac za do roboty DŁUGO ZIELONEJ CHOINKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Mi najbardziej podoba się pracka 3. Z tych wszystkich chyba wyszła ci najlepiej. Przydały by się tu troszke inne tekstury. Nie tylko te standardowe z maxa. Pozatym jeśli już nie masz dostępu do pluginów to mógłbyś zasumulować GI przez ustawienie świateł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2003 DZIEKI NAPEWNO WYPRUBUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Jeszcze sporo pracy przed Tobą . Ale kto nie próbuje nic nie osiągnie . Powodzenia przy następnych robotach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Jeszcze coś dodam : 1. Dobieraj staranniej tekstury - kolorystycznie itp.. Tekstury najbardziej mnie denerwują . Oświetlenie jak na \"szybkie\" wizualki - może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 jak na tyle czekania to bardzo sie rozczarowalem tym, co zobaczylem. No \"dwojka\" wyglada jeszcze najciekawiej ze wszystkich - prostota i prostokreslnosc... Najwiekszym mankamentem sa jak juz napisal WIERZBA - textury oraz \"solidy\" jak szklo i metal!, a takze braki w znajomosci podstaw konstrukcji modeli siatkowych - atrybuty takie jak wygladzanie !!! Ale podsumowujac widac, ze prace sa wykonane z duzym zacieciem - widac ze autor stara sie i ma ochote dalej uczyc sie i stawac sie coraz lepszym - to mi sie podoba. Staraj sie jak najwiecej obserwowac otoczenie, przedmioty, materialy, oswietlenie, zjawiska fizyczne itp. - obserwacja przy wizualizacjach jest bardzo potrzebna. Powodzenia zycze wiec! :) pozdro Marek P.S. Jak mozna sobie nie poradzic z zalaczeniem obrazkow do tematu!!!! No chyba ze to z nerwów i stresu jesli to Twoje zareczyny byly... wtedy jestes usprawiedliwiony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi