Napisano 20 Październik 200717 l Harrison Ford w roli Indiana Jones - zaklinacz pejcza Trochę poprawiłem Wielkie dzięki za pomoc w realizacji ilustracji. Wasze uwagi były bardzo cenne.
Napisano 20 Październik 200717 l lewe oko fota - jesli i nie cała reszta prawe oko - nie udana przeróbka
Napisano 20 Październik 200717 l Autor nie rozumiem, o co chodzi - "lewe oko fota - jesli i nie cała reszta" żadnej foty nie było, zastosowałem się do Waszych zarzutów że paintoverowe mazianie jest be więc rysowałem z referki tak jak chcieliście czyli dwa okna - w jednym refka i drugim rysunek. Po jakimś czasie okazało się że coś źle zrobiłem, za bardo przechyliłem głowę i zmieniły się proporcje więc rysowałem już bez referki na wyczucie czyli z wyobraźni i stąd to nietrafione oko. Niestety bardzo odbiegłem od referki przez co może jest mniej podobny. Palec był również rysowany z referki, cala reszta to wyobraźnia. w wipie jest refka i poszczególne etapy o hindus zmienił nika - i to On mnie tak zaatakował no nie...
Napisano 21 Październik 200717 l ja tez wolalem "hindusa"... ale coz zrobic :) A ten caly indiana i tak jest ok, jak dl amnie, moze nie idealny ale przecierz nie o to chodzi
Napisano 21 Październik 200717 l Autor jak czasu starczy to go jeszcze pomęczę, ale teraz muszę od niego odpocząć.
Napisano 21 Październik 200717 l Jest dobrze narysowany technicznie, ale jakoś brakuje klimatu, praca jest jakaś mdła, bez życia. Tylko nie wiem na czym to polega.
Napisano 21 Październik 200717 l o hindus zmienił nika - i to On mnie tak zaatakował no nie... Nie chciałem Tymko zebys to odebrał jako atak - poprostu to takie pierwsze spostrzeżenie ze to paintover - gdzie ja wcale nie uwazam ze ta technika nie jest forma sztuki. Teraz rozumiem dlaczego tak to odebrałem (ze to P-O). W takim razie mogłes mirrornąc jego prawe oko (bardziej udane) i przeróbke walnąc. Nie żyw do mnie urazu :) Pozdrawiam.
Napisano 21 Październik 200717 l ale dodanie temu obrazkowi wiecej klimatu, czy tego czegos to już naprawdę detale, ja sie 5min pobawiłam i wyszło mi tak (że se pozwolę;P ): bardzo Cię przepraszam Tymko,że mi się Twój podpis rozmył, poprostu zapomniałam wytrzeć gumeczką rozmycia, przed spłaszczeniem... mam nadzieje,że nie obrazisz sie za tą prezentacę, chodzi tylko o wskazanie faktu iż jest to już znakomita kanwa do efektownego dopieszczenia, wystarczy pare minutek;)
Napisano 21 Październik 200717 l Autor dzięki purple, zrobiłem kilka wersji kolorystycznych i nie wiem czemu wybrałem akurat tą co pokazałem, ta którą Ty pokazałaś jest całkiem fajna i to rozmycie w niektórych miejscach dobrze robi. Poprawki zrobię, tylko niech odpocznę od niej kilka dni. spoko hindus, i tak Cię lubię bo nauczyłem się wiele od Ciebie (Maxwellka) a co do tej ilustracji to niczego nie mirrorowałem ani nie paintoverowałem, ani nie używałem gotowych fotek. Rysowałem to co widziałem a że coś źle widziałem to wyszedł niepodobny ale będę poprawiał za jakiś czas.
Napisano 22 Październik 200717 l hmm, nie wypada mi poprawiać mistrza, więc powiem króciutko, trochę płasko to wyszło, i "mocno dziubiesz" ;). 4* ode mnie ;). //Pozdr i Powodzenia
Napisano 26 Październik 200717 l Autor Popracowałem jeszcze nad Harrisonem, nową wersję wstawiłem w pierwszym poście.
Napisano 26 Październik 200717 l nooo o wiele lepiej, teraz juz bym poznal ze to ford :D dodales mu tego czegos co brakowalo wczesniej, przede wszystkim oczy poprawiles co widac i wyraz twarzy ;)