tymko Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Harrison Ford w roli Indiana Jones - zaklinacz pejcza Trochę poprawiłem Wielkie dzięki za pomoc w realizacji ilustracji. Wasze uwagi były bardzo cenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 lewe oko fota - jesli i nie cała reszta prawe oko - nie udana przeróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 nie rozumiem, o co chodzi - "lewe oko fota - jesli i nie cała reszta" żadnej foty nie było, zastosowałem się do Waszych zarzutów że paintoverowe mazianie jest be więc rysowałem z referki tak jak chcieliście czyli dwa okna - w jednym refka i drugim rysunek. Po jakimś czasie okazało się że coś źle zrobiłem, za bardo przechyliłem głowę i zmieniły się proporcje więc rysowałem już bez referki na wyczucie czyli z wyobraźni i stąd to nietrafione oko. Niestety bardzo odbiegłem od referki przez co może jest mniej podobny. Palec był również rysowany z referki, cala reszta to wyobraźnia. w wipie jest refka i poszczególne etapy o hindus zmienił nika - i to On mnie tak zaatakował no nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 ja tez wolalem "hindusa"... ale coz zrobic :) A ten caly indiana i tak jest ok, jak dl amnie, moze nie idealny ale przecierz nie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 jak czasu starczy to go jeszcze pomęczę, ale teraz muszę od niego odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Jest dobrze narysowany technicznie, ale jakoś brakuje klimatu, praca jest jakaś mdła, bez życia. Tylko nie wiem na czym to polega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 o hindus zmienił nika - i to On mnie tak zaatakował no nie... Nie chciałem Tymko zebys to odebrał jako atak - poprostu to takie pierwsze spostrzeżenie ze to paintover - gdzie ja wcale nie uwazam ze ta technika nie jest forma sztuki. Teraz rozumiem dlaczego tak to odebrałem (ze to P-O). W takim razie mogłes mirrornąc jego prawe oko (bardziej udane) i przeróbke walnąc. Nie żyw do mnie urazu :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 ale dodanie temu obrazkowi wiecej klimatu, czy tego czegos to już naprawdę detale, ja sie 5min pobawiłam i wyszło mi tak (że se pozwolę;P ): bardzo Cię przepraszam Tymko,że mi się Twój podpis rozmył, poprostu zapomniałam wytrzeć gumeczką rozmycia, przed spłaszczeniem... mam nadzieje,że nie obrazisz sie za tą prezentacę, chodzi tylko o wskazanie faktu iż jest to już znakomita kanwa do efektownego dopieszczenia, wystarczy pare minutek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 dzięki purple, zrobiłem kilka wersji kolorystycznych i nie wiem czemu wybrałem akurat tą co pokazałem, ta którą Ty pokazałaś jest całkiem fajna i to rozmycie w niektórych miejscach dobrze robi. Poprawki zrobię, tylko niech odpocznę od niej kilka dni. spoko hindus, i tak Cię lubię bo nauczyłem się wiele od Ciebie (Maxwellka) a co do tej ilustracji to niczego nie mirrorowałem ani nie paintoverowałem, ani nie używałem gotowych fotek. Rysowałem to co widziałem a że coś źle widziałem to wyszedł niepodobny ale będę poprawiał za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 hmm, nie wypada mi poprawiać mistrza, więc powiem króciutko, trochę płasko to wyszło, i "mocno dziubiesz" ;). 4* ode mnie ;). //Pozdr i Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 26 Październik 2007 Autor Share Napisano 26 Październik 2007 Popracowałem jeszcze nad Harrisonem, nową wersję wstawiłem w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 nooo o wiele lepiej, teraz juz bym poznal ze to ford :D dodales mu tego czegos co brakowalo wczesniej, przede wszystkim oczy poprawiles co widac i wyraz twarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi