Simple_man Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 Mam sobie aparacik ganiam z nim jak wariacik. ok skończyły mi się rymy. Od jakiegos czasu ganiam sobie z moim małym FujiS5600 i cykam foty. Oczywiście większosć to kalik nie nadający się do pokazywania nawet sobie samemu i to przy wyłączonym mońku. Ale są takie, którymi chciał bym się podzielić,a prócz tego chciał bym usłyszeć, co mam zrobić żeby było lepiej. Liczę na waszą pomoc. ale żeby nie przedłużać to juz kończę :)
Simple_man Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 Na początek piła i kwiat. Acha i jeszcze ślimak.
Filip Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Fajne fotki. Dla mnie najlepsza jest piła.
AGmakonts Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 piła nawet ujdzie, ale kadr mógłby być ciekawszy lakko, reszta taka se choć fajne kolorki na 2
Simple_man Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 Dzięki za komentarze. Jeśli idzie o foty to wiem, ze są takie se. Pracuję and tym. Piłka faktycznie mogła by być lepsza. Po kosultacjach z ze znajomymi grafikami w pracy stwierdzam, ze zrylem kompozycję. Brak w niej równowagi, całość można bylo rozłożyć ciekawiej. Ale tak jak pisałem na początku chcę się tego nauczyć, więc dzięki za rady i opinie.
purple Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 eee tam,ślimak mi się podoba! kompozycyjnie byłby do poprawki,ale oprócz tego to bajera;)
Rekomendowane odpowiedzi