peterr Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Witam, słowo wstępu..czas pracy - tydzień..niestety jestem na studiach i to troche czasu zżera:) Ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego, wszelkich uwag z chęcią wysłucham.. Na core2 render rozdziałka 2kx~1.6k potrwał około 15 min.. Pozdrowienia dla mastera:P Dzięki za uwagi Carloss:)
carlosss Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 hehe no i się udało :P za wyjątkiem tego jęzora na wieszaku ;] dajesz dalej, następny może salon? :D
Orangegraphics Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 przepalone coś bardzo i proste.mało tych elementów.
godzio Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Witam, z projektowych spraw, to dałbym kafelki besposrednio za miską ustępową. niby są farby ceramiczne, ale tutaj mogą nie wystarczyć,
chudy Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 a więc ja się troche poczepiam :P 1. kibel i bidet latają 2. przez to że latają za nimi GI poległo 3. model przycisku do kibla wygląda kiepsko, mimo że jest małoskomplikowany to wydaje się być krzywy 4. to różowe coś jest straszne :P 5. ogólnie chyba poległy proporcje między elementami 6. nooo i jest masakrycznie przepalone, wygląda to tak jakby w scenie były tylko 2 widoczne ściany i podłoga, a światło padało na wszystko bezpośrednio to chyba tyle. aha ogólnie średnio :] pozdrawiam 1
JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Fajnie ale zrobiłbym coś z tymi czarnymi płytkami bo wyglądają jak namalowane :)
peterr Napisano 27 Październik 2007 Autor Napisano 27 Październik 2007 dzięki za komenty ,przydadzą sie na przyszłość :) chudy - lubie przepalać :D narazie chce skończyć stronke pod folio ..a potem pewnie salon;) pozdrawiam
Kuciel Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 GI do poprawy i troche baboli w modelowaniu widac :)
Rekomendowane odpowiedzi