dyb3k Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Witam. Tutaj zaś zamieszczam projekt domu wielorodzinnego tzw. "plombe" w Gdyni. Jest to projekt z 4 semetru Architektury. Miłego! Link do większej rozdzielczości: http://www.unitronic.beep.pl/calosc_nowa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Co do projektu to całkiem fajny:), myślę, że całkiem dobrze pasuje do otoczenia. Tylko drzwi bym zmienił - te jakieś takie ciężkie się wydają, jak do bunkru albo piwnicy. Z wizualizacją i przedstawieniem już jednak gorzej. Rozumiem, że nie chciało ci się modelować kamienic obok (chociaż w sumie to mogłeś - chyba nie byłoby dużo roboty) ale warto byłoby się postarać o textury w wyższej rozdzielcozści, albo po prostu zrobić jakieś graficzne uproszczenie. Czcionka planszy trochę przekozaczona, no i ta gazeta w tle... myślę, że jeżeli już to trzebabyło wstawić coś, czego w ogole nie będzie się dało roczytać (żeby tylko było widać, że to gazeta). A tak to trochę dziwnie wygląda:"Projekt koncepcyjny...rzut parteru" i tuż obok:"Słowo Metropolity Krakowskiego...";] To tyle ode mnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi