Napisano 27 Październik 200717 l Wrzucam, moze komus sie przyda :) dla mnie rewelka, sam bym tak chcial umiec hehe :)
Napisano 27 Październik 200717 l Autor Nielot no wlasnie nie ... tutaj screeny z uroczystego wystawienia ;) "25 października w nowojorskim muzeum Madame Tussaud odkryta została woskowa podobizna Notoriousa B.I.G. niestety nie znam autora... ani sajta :|
Napisano 29 Październik 200717 l A co to za jeden ? (serio pytam :P, nie moje klimaty, to nie wiem :) )
Napisano 30 Październik 200717 l A co to za jeden ? (serio pytam :P, nie moje klimaty, to nie wiem :) ) wystarczylo wpisac w googlach a nie zadawac bezsensowne pytania :) http://www.google.pl/search?gbv=2&svnum=10&hl=pl&q=notorious%20big&oe=UTF-8&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw
Napisano 31 Październik 200717 l zawsze mnie ciekawiło jak oni robia takie figurki kiedys na dicovery ogladalem jak robili figure pewnej lyzwiarki :) i robia normalnie z gliny a pozniej nie wiem wypadaja odlewaja :)
Napisano 31 Październik 200717 l Autor hmmm w sumie myslalem podobnie jak Nielot, ale czy ja wiem czy jest sens odlewac ? sam nie wiem. Widzialem gdzies jak ktos wlasnie robil woskowego 2paca, wydawalo mi sie ze powstawal najpierw w glienie pozniej odlew, bo chyba raczej chodzi tu o sss woskowy hehe, ale mowiac szczerze nie wiem, trzeba po googlowac, jak ktos znajdzie ciekawe materialy to podsylajcie linky ! :D