KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Wrzucam, moze komus sie przyda :) dla mnie rewelka, sam bym tak chcial umiec hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 osom :D jest gdzies w wiekszej rozdzialce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Październik 2007 Autor Share Napisano 27 Październik 2007 Nielot no wlasnie nie ... tutaj screeny z uroczystego wystawienia ;) "25 października w nowojorskim muzeum Madame Tussaud odkryta została woskowa podobizna Notoriousa B.I.G. niestety nie znam autora... ani sajta :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Taka to by u mnie w pokoju nawet zagościła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 A co to za jeden ? (serio pytam :P, nie moje klimaty, to nie wiem :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 A co to za jeden ? (serio pytam :P, nie moje klimaty, to nie wiem :) ) wystarczylo wpisac w googlach a nie zadawac bezsensowne pytania :) http://www.google.pl/search?gbv=2&svnum=10&hl=pl&q=notorious%20big&oe=UTF-8&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 zawsze mnie ciekawiło jak oni robia takie figurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 zawsze mnie ciekawiło jak oni robia takie figurki kiedys na dicovery ogladalem jak robili figure pewnej lyzwiarki :) i robia normalnie z gliny a pozniej nie wiem wypadaja odlewaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2007 Autor Share Napisano 31 Październik 2007 hmmm w sumie myslalem podobnie jak Nielot, ale czy ja wiem czy jest sens odlewac ? sam nie wiem. Widzialem gdzies jak ktos wlasnie robil woskowego 2paca, wydawalo mi sie ze powstawal najpierw w glienie pozniej odlew, bo chyba raczej chodzi tu o sss woskowy hehe, ale mowiac szczerze nie wiem, trzeba po googlowac, jak ktos znajdzie ciekawe materialy to podsylajcie linky ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi