Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ej spoko jak na razie jest podobny, i ma spoko minę

miałem kiedyś plakat taki i tam było pół twarzy robota ;] skojażyło mi się, apropos wprowadzasz jakiś element dodatkowy jak na poprzednich, typu kula, pejcz, różdżka, jakieś czerwone oko robota czy shothgun???

Napisano

może macie jakieś dobrej jakości fotki Schwarzeneggera w podobnym ujęciu, przydałyby mi się.

masz)rum - będą dodatkowe elementy - ręce

kamil.ochel - jest to szkic więc nie dopieszczałem jeszcze.

Napisano

No, no, luksusowy rysunio :)

Aż się tej ręki nie mogę doczekać :)

To jedziesz jedziesz!! :>

P.S.

Ciekaw jestem czy nasz Szwatc spodziewał sie jak był mały że będą go malować na max3d.pl?? :P

Napisano

już wiem co mi w nim nie do końca pasuje ... usta: górna warga chyba zbyt szeroka i ogólnie za wąskie jak na gubernatora zwróć uwagę na jego starsze zdjęcia z twojej referki są węższe i szersze...tak jakbyś chciał jakiejś opinii :)

poz

Napisano

dzięki za komentarze, little-ninja- faktycznie usta mogły by być inne, wyszedł trochę młodszy. Zastanawiam się czy już nie zostawić tak jak jest. A może coś ruszę. Dziś pewnie wrzucę finished

tuż przed finałem:

c29746d75ccc7a10.jpg

Napisano

-Pa6L0- z nieba mi spadłeś. Faktycznie metalowa ręka jest zbyt gruba. Może zmiana niektórych fragmentów pomoże, nie ukrywam że mi się już nie chce zmieniać całej.

Skąd Wy takie materiały bierzecie, ja szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć odpowiedniego. Dzięki jeszcze raz.