bartoldi Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Witam Tutaj następna moja praca pt. Dziki Gon. Została wykonana na potrzeby gry "Wiedźmin". Czas wykonania około tygodnia :) bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie na forum :) ok, wracam do gry :) pozdrawiam B.
:PiechI: Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Swietna praca:) bardzo mi sie podoba
janko1987 Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Bomba ..!!! jedynie te kreski na dole mi nie siedzą:/
Drakula Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 ze tez Ci sie chcialo z tymi detalami... :P
JakkaS Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Ilustracje widziałem w której z książeczek dołączonych do gry...w grze pewnie też jest ale póki co bawię się w masochistę i nie instaluję...kurde....praca ..praca...praca.... :( A co do samej pracy... nie będę słodził bo wiesz, że jest świetna. Natomiast zastanawiam się czy ta czarna przestrzeń i to rozmycie u dołu jest potrzebne..chyba że tam jakiś tekst się pojawiał czy coś. I nie cykaj kurna po jednej pracy...nie mogę zaglądać na forum co godzinę czy dałeś coś nowego :D hehe Pozdrawiam Kuba
ortheza Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 patrze patrze i mysle fajne, przesuwam suwak w dol nadal fajen, jescze nizej i.... troszke z kompozycja chyba niebardzo, to co JakkaS wspomnial taka dziwnie pusta przestrzen na dole, jakos to nie gra z reszta i psuje efekt calosci,
bartoldi Napisano 29 Październik 2007 Autor Napisano 29 Październik 2007 Dzieki za komentarze. Kompozycja ( to czarne u gory i te mazy na dole ) :) podyktowane byly tym, że obrazek miał się przesuwać w pionie , od napisów na czarnym tle po scenę w 3d, trochę to uciąłem :) a piszę, że "miał" bo finalnie ten art nie znalazł się w samej grze :) jeszcze raz dzieki pozdrawiam B.
artursadlos Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 !!! Tak to właśnie sobie wyobrazałem. Cool. Choć zbyt kolorowo moze. stars
maronski Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 jak na kontrastowe oddanie klimatu za dużo białego akcentu. Ale i tak jest git.
Fidiasz Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 no to pojechales z tematem :p po calosci :P:P R.E.W.E.L.K.A.!.!.! PS. troszke mi sie wydaje ze za bardzo sie inspirowales LoTR ale to tylko moje wrazenie :)
mrkrzysiek Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 super praca, detal powala, szczególnie podoba mi się prawa strona, brawo
bartoldi Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Dzieki bardzo za wszystkie uwagi :) Maronski, Tortur : macie racje , nie da sie uryc ze kolorysta to ja raczej nie jestem :)
Rekomendowane odpowiedzi