Napisano 29 Październik 200717 l Witam Tutaj następna moja praca pt. Dziki Gon. Została wykonana na potrzeby gry "Wiedźmin". Czas wykonania około tygodnia :) bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie na forum :) ok, wracam do gry :) pozdrawiam B.
Napisano 29 Październik 200717 l Ilustracje widziałem w której z książeczek dołączonych do gry...w grze pewnie też jest ale póki co bawię się w masochistę i nie instaluję...kurde....praca ..praca...praca.... :( A co do samej pracy... nie będę słodził bo wiesz, że jest świetna. Natomiast zastanawiam się czy ta czarna przestrzeń i to rozmycie u dołu jest potrzebne..chyba że tam jakiś tekst się pojawiał czy coś. I nie cykaj kurna po jednej pracy...nie mogę zaglądać na forum co godzinę czy dałeś coś nowego :D hehe Pozdrawiam Kuba
Napisano 29 Październik 200717 l patrze patrze i mysle fajne, przesuwam suwak w dol nadal fajen, jescze nizej i.... troszke z kompozycja chyba niebardzo, to co JakkaS wspomnial taka dziwnie pusta przestrzen na dole, jakos to nie gra z reszta i psuje efekt calosci,
Napisano 29 Październik 200717 l Autor Dzieki za komentarze. Kompozycja ( to czarne u gory i te mazy na dole ) :) podyktowane byly tym, że obrazek miał się przesuwać w pionie , od napisów na czarnym tle po scenę w 3d, trochę to uciąłem :) a piszę, że "miał" bo finalnie ten art nie znalazł się w samej grze :) jeszcze raz dzieki pozdrawiam B.
Napisano 29 Październik 200717 l !!! Tak to właśnie sobie wyobrazałem. Cool. Choć zbyt kolorowo moze. stars
Napisano 29 Październik 200717 l jak na kontrastowe oddanie klimatu za dużo białego akcentu. Ale i tak jest git.
Napisano 30 Październik 200717 l no to pojechales z tematem :p po calosci :P:P R.E.W.E.L.K.A.!.!.! PS. troszke mi sie wydaje ze za bardzo sie inspirowales LoTR ale to tylko moje wrazenie :)
Napisano 30 Październik 200717 l super praca, detal powala, szczególnie podoba mi się prawa strona, brawo
Napisano 30 Październik 200717 l Autor Dzieki bardzo za wszystkie uwagi :) Maronski, Tortur : macie racje , nie da sie uryc ze kolorysta to ja raczej nie jestem :)