Gość grafixonline Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Witajcie. Jestem tutaj nowy i troszkę niezorientowany gdzie umieszczać rożnego typu prace. Proszę o wyrozumiałość jeśli nie w ten dział dodałem render. Taki abstract ostatnio poczyniłem w Cinema4D+PS. Komentarze mile widziane. Hi res 1600x1200 Pozdro.
chveti Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Jest okej. Trochę mi się przejadły tego typu rzeczy, o dziwo teraz wszystkie 'sygnaturkowe' fora nazywają coś takiego 'c4d' nie bardzo więdząc od czego. :) Przyjemne wykonanie. Pozdrawiam.
Fr3d3k Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 zajebiste ... a miałbym prośbe ...miałbys mozliwosc i ochote zrobic to tylko zmieniając słowo 'core' na 'techno' i bez tego 'space' ? mialbym zajebistą tapetke na dłuzsza chwile :) 1
Poke Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Bardzo fajna praca , doskonała na tapetę . A tak poza tym przyłączam się do prośby Fr3dka ;)
Fr3d3k Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 no i fajno ! + rep dla Cie btw świetne folio
sand Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 bardzo fajne :) Troche juz abstrakt mnie wkur..za ale jesli chodzi o wykonanie to bardzo fajnie.
Poke Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Dzięki ... już mam nową tapete :D .... powodzenia w dalszych projektach .
Gość blues Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 bardzo mi się podoba ta grafika :) mógłbyś tak samo jak dla Fr3d3k i Poke zrobić małą zmianę i wysłać dla mnie na maila, ponieważ sam słabo znam się na robieniu takich prac a potrzebuje czegoś w twoim stylu. Tylko zamiast hardCORE space chciałbym napis HYPERCUBE (CUBE czerwonym kolorem) Z góry dzięki i pozdrawiam
SoAd Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 bardzo mi się podoba ta grafika :) mógłbyś tak samo jak dla Fr3d3k i Poke zrobić małą zmianę i wysłać dla mnie na maila, ponieważ sam słabo znam się na robieniu takich prac a potrzebuje czegoś w twoim stylu. Tylko zamiast hardCORE space chciałbym napis HYPERCUBE (CUBE czerwonym kolorem) Z góry dzięki i pozdrawiam super ja bym chciał taką z napisem "stop gravediggerom" albo "moderacja pierwszych 10 postów" ...
Rekomendowane odpowiedzi