Dirk Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Witam Postanowiłem sobie, że wymodeluję mój samochód marzeń. Będzie to pierwsza generacja modelu. Nie ukrywam, że model komputerowy pomoże mi przy stworzeniu repliki w skali 1:5. Dlatego też staram się odtworzyć go jak najwierniej. Masa zdjęć. modele w skali i suwmiarka pomogą mi przy tym:) Oczywiście jeśli ktoś z Was znajdzie przez przypadek jakieś foty detali (wszystko-silnik, wnętrze, układ jezdny i podobne) to liczę, że podrzuci mi linka:) Jak na razie na 3 dni pracy mam to co poniżej. Rama (niepełna) Część silnika (szukam jak wygląda blok silnika)
trosiek Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 no za dużo tego nie ma... ale jak narazie ładnie :) fotek poszukaj może na http://www.netcarshow.com powinieneś coś znaleźć.powodzenia w dalszej pracy ;)
Kr3tz Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 http://www.conleyprecision.com/Dscn1393V-10_closeup.jpg masz juz? powodzenia
Dirk Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Praca idzie powoli ale coś tam skrobię. Kr3tz-widziałem. Problem w tym, że jest to silnik z późniejszych wersji:) Mały update. Osłona dyferencjału (niekompletna). Myślę, że tak już zostanie jak na obrazku poniżej.
Dirk Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 Czas na uzupełnianie ramy. Tutaj jest masa problemów gdyż ciężko o dobre zdjęcia w sieci. Szczególnie brakuje zdjęć bocznych i zbliżeń na ramę tam gdzie idzie wydech. Jak ktoś się spotka z takimi fotami to poproszę o linka:)
Bubu Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Kazdy czeka na karoseri ;) NIe wiem jak wyglada to w oryginala, ale tu wyglada ok ;) Btw model w skali 1:5 ?? MOglbys to rozwinac ?? :> Swoja droga jaka technika/ w czym to modelujesz ?? POzdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi