JohnyCa Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Ostania wizka jaką miałem okazję "wytworzyć". Projekt klienta z moimi małymi sugestiami.
DraB Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Całkiem, całkiem. Łączenie ścian (na 2) brzydkie, mogłeś to czymś zasłonić :) Materiał sofy mi nie leży. Ładny shader zasłon. Fuj, co oni piją :) Te statuetki sam modelowałes? Skąd bierzesz tych klientów? Ja nikogo nie mogę wytrzasnąć :P
Georgas Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 możesz się podzielić materiałem zasłon ?? :) no właśnie co oni piją ?hehe
JohnyCa Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 DraB: statuetki kupne, klienci jakoś tak się pojawiają - bo ja wiem skąd? :) Georgas: w slocie opacity wstaw to co niżej
JohnyCa Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 Kilka drobnych zmian które w ostatnim momencie wprowadził klient. Co o tym myślicie?
pioootras Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 od kiedy klienci sami sobie projektują? :P
Currara Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 od dawna....i widzisz jakie sa rezultaty:) Uwielbiam gości co sobie w salonie flizy kłada:D Tak przytulnie sie robi:) Ale wizka sympatyczna....nie można cię winić za bezguście pracodawcy...zasłonki godne pochwały. Ale ta kamienna sciana...troche za płaska jak dla mnie. Pozdrawiam twojego klijenta:D
pecet Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 zasłonki (firanki?) super, ściana z kamienia też by była ok gdyby nie to łączenie (btw. to displace?), ogólnie ładnie, tylko sofa i fotel takie z budyniu ;)
Currara Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 to prawda...bydyniowe meble wyboczynkowe (ma klijent wyobraźnie:) )...nie zwracaj uwagi...głupie żarciki;] Może by dowalićdo tego materiału bumb z jakies skóry czy coś:)
Rekomendowane odpowiedzi