Napisano 4 Listopad 200717 l Wolno idze bo problemy z czasem....aktualnie wygląda to tak...wypiek porsto z MAX'a... noPS
Napisano 4 Listopad 200717 l Z tą abberacją i szumem to chyba jakiś żart? Teraz to wygląda jak pismo drukowane w roczniku 78.
Napisano 4 Listopad 200717 l Ej jest fajnie, wez w szkapie zapodaj na warstwie o kryciu screen ustaw opacity czy tam flow na np 40% i wyjdzie spoko albo w maxie wzmocnij swiatlo:) mi sie ogolnie podoba. Kadr tylko powieksz:)
Napisano 25 Listopad 200717 l Ja powiem. Widać Jak się cegły powtarzają. Poza tym mają za dużą saturację i kontrast. Nie widać właściwości shadera. No chyba że shadera nie ma. bump, displacement, jakiś reflect. Roślinność trochę słaba. Może pomogloby gdybyś użył translucent na liściach. Trawa zbyt szara. Następnym razem zostawiaj starsze wersje obrazka żeby było widać co zmieniłeś.
Napisano 26 Listopad 200717 l Autor Dzieki Lisu, cHolercia tego sie obawiałem ze w tym problem, jakbym mial jeszce cos sobie wytknac to trawa powinna miec jkais noise zeby nei byla jak "lądowisko helikoptera" i dach jest zbyt czysty ....
Napisano 28 Listopad 200717 l Autor Kolejna wersja .....walka z trwa i cegłą, Ewidentnie nie wiem jak ugryźć sprawę zielni o której wspomniał Lis. Znaczy sie wiem o co chodzi ale sobie z tym nie radze...anyone??