Skocz do zawartości

3ds Max i restart komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam następujący problem: próba uruchomienia max-a kończy się zobaczeniem na pół sekundy okna powitalnego i restartem komputera, podobnie próba zmiany ustawień grafiki... dzieje się tak zarówno w przypadku max-a 9 jak i 2008, zmieniałem sterowniki do k. graficznej oraz DX ( sprawdzałem najnowsze jak i ciut starsze ), na czas startu wyłączałem program antywirusowy, ściągnąłem najnowszy SP do max-a... nic nie pomogło. Dodam, że miesiąc temu wszystko grało i huczało bez żadnych kombinacji ( 3ds Max 9 )... może macie na to jakiś sposób bo z moich pomysłów został już tylko format i reinstalacja systemu ( a i to przecież nie musi pomóc ) :/

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ma żadnych komunikatów, przez ułamek sekundy widzę to okienko które zawsze pojawia się przy starcie programu i reset komputera bez żadnego erroru, ostrzeżenia itp.

Dodam jeszcze, że na kompie generalnie mam porządek i żadnych innych restartów czy zawieszeń nawet przy dużym obciążeniu w innych programach/grach nie zaobserwowałem.

Napisano

Wyłącz reset kompa w razie awarii może uda Ci się zobaczyć komunikat o błędzie

kliknij prawym na mój komputer >właściwości>zaawansowane>uruchamianie i odzyskiwanie(ustawienia) i odznacz automatycznie uruchom ponownie.