Napisano 6 Listopad 200717 l Witam Mam następujący problem: próba uruchomienia max-a kończy się zobaczeniem na pół sekundy okna powitalnego i restartem komputera, podobnie próba zmiany ustawień grafiki... dzieje się tak zarówno w przypadku max-a 9 jak i 2008, zmieniałem sterowniki do k. graficznej oraz DX ( sprawdzałem najnowsze jak i ciut starsze ), na czas startu wyłączałem program antywirusowy, ściągnąłem najnowszy SP do max-a... nic nie pomogło. Dodam, że miesiąc temu wszystko grało i huczało bez żadnych kombinacji ( 3ds Max 9 )... może macie na to jakiś sposób bo z moich pomysłów został już tylko format i reinstalacja systemu ( a i to przecież nie musi pomóc ) :/
Napisano 6 Listopad 200717 l Komputer wyłącza się tak jakbyś nacisnął przycisk reset, czy pojawiają się jakieś komunikaty, niebieskie ekrany, etc. ?
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor Nie ma żadnych komunikatów, przez ułamek sekundy widzę to okienko które zawsze pojawia się przy starcie programu i reset komputera bez żadnego erroru, ostrzeżenia itp. Dodam jeszcze, że na kompie generalnie mam porządek i żadnych innych restartów czy zawieszeń nawet przy dużym obciążeniu w innych programach/grach nie zaobserwowałem.
Napisano 6 Listopad 200717 l Wyłącz reset kompa w razie awarii może uda Ci się zobaczyć komunikat o błędzie kliknij prawym na mój komputer >właściwości>zaawansowane>uruchamianie i odzyskiwanie(ustawienia) i odznacz automatycznie uruchom ponownie.