Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, niedawno skonczyłem stronke portfolio fotografa, tak z cieakweości wrzucam link oczekując na komentarze i konstruktywną krytykę.

http://www.necron.com.pl

P.S. Wszystkie treści i zdjęcia ładowane z zewnątrz.

Pozdrawiam

Shegy

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładne zdjęcia na stronie, aczkolwiek trzy rzeczy; typo raczej bez polotu, layout słabo przemyślany i intro nie najgorsze ale wsadzone na siłę, konkretnie zmusza do klikania.

Ogólnie nie jest źle ale jeszcze trochę pracy by sie tej stronce należało.

Napisano

W sumie fajne, ale jakiś taki zbyt grobowy klimat jak na taką firmą:).

Jeszcze taka uwaga niekoniecznie związana z samym layoutem - nie wiem czy masz na to jakiś wpływ, ale trochę głupio wyglądają nazwiska przed imieniem (tym bradziej że linijkę niżej jest już normalnie) właściwie to podobno w j. polskim coś takiego jest niepoprawne.

Napisano

po kliknieciu na galeria rozciaga mi sie strona w poziomie i wychodzi za ekran

Napisano

Intro jest kapitalne, ale w sumie efekt psuje to, na co zwrócił uwagę Plastique - intro jest tam tylko po to żeby na siłę kliknąć i pochwalić się efektem. Podoba mi się prostota stronki, ale faktycznie minimalnie grobwy klimat. No i jak pisał Lucas, nazwiska przed iminiem w "o nas" brzmią dziwacznie (jakby nauczyciel wyczytywał listę w szkole);]

Napisano

Klimat troszkę zbyt smutny i troszkę zbyt archaicznie IMHO.. webdesign jest jak projektowanie ubrań i samochodów - trzeba iść z trendem, albo być geniuszem - tego nei przeskoczysz :)

Napisano
  • Autor

co do tego klikniecia w intro to było życzenie zleceniodawcy. Tresci i dobór czcionek również edytowane przez niego. Sam klimat miał być mroczny (z zalożen zleceniodawcy) bo nazwa pochodzi od jakiejś mrocznej księgi o śmierci.

Zleceniodawca miał bardzo sprecyzowane wymagania :) a jak wiadomo nasz klient nasz pan.

Pozdrawiam

Shegy

Napisano
co do tego klikniecia w intro to było życzenie zleceniodawcy. Tresci i dobór czcionek również edytowane przez niego. Sam klimat miał być mroczny (z zalożen zleceniodawcy) bo nazwa pochodzi od jakiejś mrocznej księgi o śmierci.

Zleceniodawca miał bardzo sprecyzowane wymagania :) a jak wiadomo nasz klient nasz pan.

Pozdrawiam

Shegy

nom, normalka a szkoda... ciekawe czy lekarzowi tez mówi czym ten ma go leczyć.

Napisano

pani Agnieszka Skawińska ładna ale menu nie ;) Bardzo fajny efekt kuli na początku.

NecronPhoto? To mi się kojarzy bardziej z necronomiconem albo jakimiś fetyszowskimi zdjęciami ;)

Plastique -> doskonałe porównanie!

Napisano

Hm, w sumie nawet niezłe zdjęcia tam mają, ale coniekiedy mażdżą bezsensownym, ciężkim retuszem - ot tak jakby cios w mordę.

Napisano

Łe, niech zatrudnia porzadnego speca od PR'u...

Jak juz wyzej napisano - intro to tylko pokazanie efektu, typo troszke lezy.

Napisano

Jak wyżej typo fuj ,intro dobre ale nie pasuje mi do całości ;) reszta przeciętna ... prace spox

Pozdro

Napisano

kurde

heheh no sory, ale gdzie ten mroczny klimat ? :]

chyba, że E.T. też był mroczny ;-)

148794.1.jpg

a najbardziej mroczny jest różowy glow, jak się najedzie na pozycję menu :]

osobiście jakoś nie komponuje mi się lejaut do zawartości galerii i chyba ogólnie do oprawy na stronkę z fotami - bardziej pasuje do jakiejś gry

zgadzam się z poprzednikami, że intro fajne, ale bez sensu

i fajnie by było jakby od góry też był gradient w czerń, a nie tak scięte jak teraz

Napisano

dziwne, ze sam klient nie widzi jak bardzo klimat strony odbiega od klimatu tych fotek. Jakies dziewczyny w kolorowych ubrankach. Na marginesie zdjecia bardzo srednie. Ale mniejsza z tym.

Fajny ten efekt i ciekawe logo, jak do jakiejs gry w kosmosie czy cos, gdyby cos tam pozmieniac jakies szczegoly, np rodzaj czcionki, to mysle, ze ciekawa stronka. Trza isc z duchem czasu i trendami, ale fajnie jest tez zobaczyc cos co odrobine chociaz odbiega od glownego nurtu, ktory czasem wychodzi bokiem.

pzdr