Tas Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Witam, kolejna pracka, wzrorowana na istniejacym obiekcie (jak w temacie). Oto link do orginalu http://www.kiasma.fi/uploads/pics/Aula1_01.jpg A oto moja wersja :) Troche z dachem poszedlem na latwizne, moze nikt nie zauwazy :P pozdro!
trosiek Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 dach przejarany i na dole za ciemno. poza tym u ciebie ta sciana po lewej jest krzywa w porównaniu z "referką"
Tas Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 aaa faktycznie, zapomnialem camera correction mod dodac , a faktycznie kluje w oczy :) sie zrobi
kozioo Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Niezbyt to wyszło;) Trudne zadanie sobie wybrałeś, praktycznie cały obraz musisz tutaj zbudować światłem. Nie będzie łatwo, jeśli chcesz uzyskać naprawdę ciekawy efekt. Rzuca się w oczy brak obiektów niewidocznych, poza kadrem, szczególnie tam, gdzie masz to żółte siuśkowate światło - jest zbyt jednolite. No i ten pstrokaty obrazek hehe ;)
delf77 Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 swietlik dachu ciut inny , najbardziej nie pasuje mi swiatlo ( choc nie mowie ze jest zle ) oraz materaial sciany - jest zbyt poukladny
Tas Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 :) no coz, dzieki za komenty, ta textura na scianie jest najwazniejsza, ale nie dalem rady skleic lepszej. Tutaj zamieszczam render z poprawiona kamera. pzdr
kamil.ochel Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 to podłoże mnie nie przekonuje. i łączenie podestu/podjazdu/rampy z podłożem też jakieś takie nie wyszło
Rekomendowane odpowiedzi