Napisano 12 Listopad 200717 l Witam, kolejna pracka, wzrorowana na istniejacym obiekcie (jak w temacie). Oto link do orginalu http://www.kiasma.fi/uploads/pics/Aula1_01.jpg A oto moja wersja :) Troche z dachem poszedlem na latwizne, moze nikt nie zauwazy :P pozdro!
Napisano 12 Listopad 200717 l dach przejarany i na dole za ciemno. poza tym u ciebie ta sciana po lewej jest krzywa w porównaniu z "referką"
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor aaa faktycznie, zapomnialem camera correction mod dodac , a faktycznie kluje w oczy :) sie zrobi
Napisano 12 Listopad 200717 l Niezbyt to wyszło;) Trudne zadanie sobie wybrałeś, praktycznie cały obraz musisz tutaj zbudować światłem. Nie będzie łatwo, jeśli chcesz uzyskać naprawdę ciekawy efekt. Rzuca się w oczy brak obiektów niewidocznych, poza kadrem, szczególnie tam, gdzie masz to żółte siuśkowate światło - jest zbyt jednolite. No i ten pstrokaty obrazek hehe ;)
Napisano 12 Listopad 200717 l swietlik dachu ciut inny , najbardziej nie pasuje mi swiatlo ( choc nie mowie ze jest zle ) oraz materaial sciany - jest zbyt poukladny
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor :) no coz, dzieki za komenty, ta textura na scianie jest najwazniejsza, ale nie dalem rady skleic lepszej. Tutaj zamieszczam render z poprawiona kamera. pzdr
Napisano 12 Listopad 200717 l to podłoże mnie nie przekonuje. i łączenie podestu/podjazdu/rampy z podłożem też jakieś takie nie wyszło