Skocz do zawartości

Wybieram prace... 39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieram prace...

• witkowski
      13
    • leszek_lenia
      1
    • ortheza
      0
    • RaVirr
      8
    • Rzool
      0
    • leander
      4
    • JeezBumpkin
      0
    • len_art
      3
    • Amrun
      10
    • DaRoZ
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Wybieramy najlepszy speed

1 witkowski

37asrgbah3.jpg

2 leszek_lenia

jolsi4.jpg

3 ortheza

skarga1m.jpg

4 RaVirr

Speed.jpg

5 Rzool

stanczykte5.jpg

6 leander

leander-388-glowa_starca_matejko.jpg

7 JeezBumpkin

matejjx5.jpg

8 len_art

2003233590852598933_rs.jpg

9 Amrun

GS_matejko_speed.jpg

10 DaRoZ

matejkospeedfv7.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 6,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wybór jest strasznie trudny.... długo sie zastanawiałem na jaką prace oddać głos...

witkowski - świetnie ci to wyszło

leszek_lenia - ciekawa broda i technika :)

ortheza - chciałbym speedy robić tak jak ty

RaVirr - dla mnie jesteś bogiem... :)

Rzool - klimat zachowany :>

a teraz głowa starca.... :)

leander - no jak zawsze świetnie, tylko szkoda że oczków już nie zdążyłeś walnąć :)

JeezBumpkin - po za noskiem luksus :>

len_art - najfajniejsze czoło i włoski na głowie z wszystkich prac o starcu

Amrun - bardzo mi sie podobają kolory i broda

DaRoZ - no respekt za speeda :)

Ale mój głos może trafić tylko do jednego z was... hmmm.... wybieram RaVirr bo uwielbiam takie smaczki tego typu :)

Pozdrawiam i gratuluje wszystkim bo dla mnie wszyscy jesteście THE BEST!! :)

Napisano

Imo plastycznie najlepsze prace zmalowali ravirr i lenart. ravirr - ciekawa zroznicowana kreska, swietnie rozwiazany portret dziewczynki. lenart - bardzo przyjemnie wtopiona postac w kompozycje. mozna byloby jedynie ostrzej malowac przy oczach i wasach. duzy plus za zaswiecenie oranzem na nosie.

Napisano

na witkowszczaka ;) za skintony i wiekszy rozmach niz w pozostalych...RaVirr zaraz za nim.

Napisano

a mi sie najbardziej witkowskiego podoba i tu idzie moj glos;] co do tych twarzy co sie powtarzaja-amrun i lenart chyba najlepiej pojechali, ciezko z tych dwoch wybrac lepsza...

Napisano

No niemiłożebnie trudny wybór...

Witkowski tha best jesli chodzi własnie o rozmach...

jeśli chodzi o dziadków, to mała refleksja- zauważcie, jak róznie widzi się proporcje, jak róznie odbieramy chocby taki aspekt jak nachylenie głowy-niektórzy widzieli twarz lekko pochyloną ku dołowi, a inni bardziej, niektórzy widzieli lekki zwrot twarzy ku prawej stronie, a inni w ogóle go nie zarejestrowali, wielkości czoła też się róznią- a przecież malowane było już z istniejącego portretu, gdzie wszystko jest kawa na ławę, gdzie nie trzeba się domyślać, jaki zastosować skrót perspektywiczny, czy w jakim tak na prawdę położeniu jest głowa...-takie trudne jest wyćwiczenie sobie odpowiedniej percepcji widzenia, rozróżniania i przekazywania aspektów proporcji obrazu (widoku), który widzimy...

na koniec ogłaszam głos na Ravirra- wyćwiczyłes się brachu;)-teraz już możesz spokojnie zacząć kolorkiem machać, efekt może być nie cienki:)

Napisano

Dzięki za głosy i niekiedy ekstremalnie dobre komentarze;* Wszystkie prace są super. Mój głos idzie na witkowskiego;) I od razu gratuluje zasłużonej wygranej bo wątpię by ktoś Ci jeszcze zagroził:) Do następnego speedpaintingu ;D

Napisano

RaVirr no nie poddawaj sie kurcze, masz jeszcze szanse!!... ahh żebym to ja miał 2 głosy... :)

Ludzie no głosujcie no już nie ważne na kogo ale głosujcie :) ale jak na Ravirra zagłosujecie to sie nie pogniewam :D ba każdy który zagłosuje na niego dostanie moje zdjęcie z autografem!! xD OKAZJA!!

Pozdrawiam :)

Napisano

witkowski za obywatelską postawę dostajesz moje zdjęcie z autografem :D

Podaj adres to ci wyśle :P

Napisano

xDD Wy to jesteście kolesie;D Dzięki dzięki i się nie poddaje;D Będzie dobrze;) Jeszcze raz dzięki;*

Napisano

Pozwolilem sobie zamknac ta edycje, bo nam sie z weekly zrobi two weeklies speedpainting.

Gratulacje dla zwyciezcy witkowskiego oraz kolejnych w punktacji - Amruna i RaVirra

Praca zostala dodana do galerii: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=38385

wg regulaminu witkowski wymysla kolejny temat.

UWAGA: Ze wzgledu na broblem z doprecyzowaniem daty zakonczenia konkursu (nie wiadomo czy liczyc wlacznie z data zakonczenia czy nie) proponuje podawac takze godzine, czyli np:

ZAKOŃCZENIE 22 SESJI: 13.11.2007 godz. 23:59

Napisano

Dzieki za glosy. Dzieki za mocna konkurencje. Roboczy pomysł na następny temat: "autoportret z lustra". Any objections?

Napisano

Ja jestem za. Mozna by uogolnic temat do np "lustro", ale po temacie z Matejka mysle, ze czasem prosty temat tez sie przydaje. Przypomina szkolne/akademickie zadania, a w koncu chodzi o to zeby sie czegos nauczyc, a nie urzadzac konkurs na blyskotliwa puente obrazka (jak juz bylo w ktorejs z poprzednich edycji opisywane madrze). Ja jestem za prostota bo i wieksza frekwencja wtedy zwykle.