janko1987 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Debiut w tym temacie skończonych pracek :) Last Mohicain - dosłownie nie trzymając się tematu urodziło się cos takiego ...Krytyka uwagi mile widziana..:) huh teraz jussz cosik wiem ile kosztuje wyciosanie czegos takiego ala OMEN-oskiego--:) ukłony:) ps Dziękówka Daro za podpowiedzi :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 fajowe :D jak ci juz pisalem bardzo zacnie wyszlo, choc wolalbym jakbys w finished wsadzil jakas babke :D moze jednak troche przesadziles z tym swiatlem ale kij ja juz na oczy nie widze przez ta goraczke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo efektownie, kolory, detal sam miód. Niestety nie trafia do mnie dobrze anatomia, główni szczęka. Wyeliminowałbym to podświetlenie szczęki od dołu, spłaszcza ją. Z boku starczy. Dużo coś ostatnio malujesz btw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 No szczena kuleje ale reszta bez zarzutu... cymesowa pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Brakuje załącznika/linku? Nic nie ma w poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Fantastyczna robota ... obserwuje Twoje pracki i naprawde jestem pod wrazeniem !!! Faktycznie jesli chodzi o anatomie to cos jest nie tak (nie tlko w tej pracy) ale patrzac na Twoj poziom jestem pewien ze jak bedziesz chcial to to perfekcyjnie opanujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Bardzo mi się podoba. Faktycznie szczęka trochę dziwnie wygląda, podobnie usta - nie widać nawet zarysu zębów, przez co osobnik wygląda jakby zapomniał sztucznej szczęki;] Ale klimat genialny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 noo jest ładnie wyciosane, choć wiele prac z twojej teczki urzekło mnie mocniej przyznam, z anatomią jest problem ale o tym wiesz, podświetlenie niebieskie jest chyba za mocne (wychodzi do przodu), przez co tważ robi się płaska, kolory spoko, klimat spoko, co prawda nie jest to omenowska praca ale robisz postępy, i jak poćwiczysz porządnie anatomię (polecam szybkie szkice w różnych pozach, i ćwiczenia z mięśniami itp. mogą byś naprawdę szybkie 0K.5/3min na pozę) to efekty będą ogromne. Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi