Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pomęczyłem trochę tego Matta Damona

02cae4584e15d73f.jpg

Czekam na Wasze opinie.

(hindus - to nie jest paintover)

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow ... dla mnie bomba ... nawet nie wiedzialbym do czego sie przyczepic ... :)

Napisano

fajówa. co jeden to lepszy;) ręka cię nie boli? trochę tych kresek sie nastawiałeś.

pozdrawiam

Napisano

wsio fajnie, ale nie podobaja mi sie w twoim wykonaniu oczy... zrob je bardziej szkliste, daj gdzieniegdzie blysk, bo oddajesz ich materie tak jak inne przedmioty na calej pracy(mowie ci nabierze pracka tego czegos)..., ale ogolem i tak b.mi sie podoba :)

My_eye_by_RebekkaOpsal.jpg

7cb91c71bddb333d.jpg

Napisano

świetny portrecik, odbiega od innych jak już pisałem w wipie, ale zgodzę się z Darozem, mógłbyś oczy gładko potraktować i machnąć kreski na tęczówce takie rozchodzące się od środka ;P nadało by im to trochę głębi i więcej realizmu, bo twoja technika sprawdza się znakomicie na skórze ale niektóre materiały są szkliste gładkie i z połyskiem (w sumie taka pierdoołka ale gdzieś kiedyś słyszałem że w portrecie najważniejsze są oczy) Pozdrawiam ;]

Napisano
  • Autor

Master a masz może jakąś referkę z takim laserem?

macie może jakieś dobre zdjęcie Marlon Brando (od przodu)

Napisano
  • Autor

ok dzięki, pozdrawiam

delikatnie poprawiłem oczka i laser

Napisano

wykonanie piękne:) przeglądając całą serię muszę stwierdzić że idzie Ci coraz lepiej z tymi portretami:)

Napisano

Bardzo mi się podoba;) I bardzo dobrze, że zmieniłeś ten napis bo naprawdę głupio wyglądał;) Lecisz dalej z portretami;D

Napisano
  • Autor

przypadkowo utworzyła się forma twarzy, postanowiłem ją zostawić. Tajemnicze oblicze.

Napisano

Pracka kapitalna. Trochę nie gra mi wciąż laser - jakby za mało wyrazisty. Ale wykonanie przednie - aż pociesznie się patrzy. Gratulacje:]