Posted November 15, 200717 yr Pomęczyłem trochę tego Matta Damona Czekam na Wasze opinie. (hindus - to nie jest paintover)
November 15, 200717 yr Wow ... dla mnie bomba ... nawet nie wiedzialbym do czego sie przyczepic ... :)
November 15, 200717 yr fajówa. co jeden to lepszy;) ręka cię nie boli? trochę tych kresek sie nastawiałeś. pozdrawiam
November 15, 200717 yr wsio fajnie, ale nie podobaja mi sie w twoim wykonaniu oczy... zrob je bardziej szkliste, daj gdzieniegdzie blysk, bo oddajesz ich materie tak jak inne przedmioty na calej pracy(mowie ci nabierze pracka tego czegos)..., ale ogolem i tak b.mi sie podoba :)
November 15, 200717 yr jak zawsze świetnie ;) oj tymko tymko ;) co to za telefon? Matt Damon K510i? :P
November 16, 200717 yr świetny portrecik, odbiega od innych jak już pisałem w wipie, ale zgodzę się z Darozem, mógłbyś oczy gładko potraktować i machnąć kreski na tęczówce takie rozchodzące się od środka ;P nadało by im to trochę głębi i więcej realizmu, bo twoja technika sprawdza się znakomicie na skórze ale niektóre materiały są szkliste gładkie i z połyskiem (w sumie taka pierdoołka ale gdzieś kiedyś słyszałem że w portrecie najważniejsze są oczy) Pozdrawiam ;]
November 16, 200717 yr to sie jeszcze czepie że wskaźnik laserowy tej mocy by się przepalił na żółto oraz by mocniej oświetlał rękę niż ekranik.
November 16, 200717 yr Author Master a masz może jakąś referkę z takim laserem? macie może jakieś dobre zdjęcie Marlon Brando (od przodu)
November 16, 200717 yr takie coś tylko czerwone :P http://www.dansdata.com/images/wicked/endon1024.jpg
November 17, 200717 yr wykonanie piękne:) przeglądając całą serię muszę stwierdzić że idzie Ci coraz lepiej z tymi portretami:)
November 18, 200717 yr Bardzo mi się podoba;) I bardzo dobrze, że zmieniłeś ten napis bo naprawdę głupio wyglądał;) Lecisz dalej z portretami;D
November 18, 200717 yr Author przypadkowo utworzyła się forma twarzy, postanowiłem ją zostawić. Tajemnicze oblicze.
November 19, 200717 yr Pracka kapitalna. Trochę nie gra mi wciąż laser - jakby za mało wyrazisty. Ale wykonanie przednie - aż pociesznie się patrzy. Gratulacje:]