Napisano 16 Listopad 200717 l Witam, Od roku w wolnych chwilach śledzę forum i zgłębiam wiedze o maxie. Pierwszy raz do maxa zasiadłem około 2 miesięcy temu. To jest moja pierwsza scena, jaką zbudowałem w Maxie. Zajęło mi to tydzień. Pomieszczenie nie jest dobre jak na pierwszą scenę ale jest to konkretny projekt. Gabinet z bardzo długim wejściem
Napisano 16 Listopad 200717 l Cześć! Jak na pierwszą pracę w maxie to całkiem cool wygląda. Materiały jeszcze niedorobione, oświetlenie tak samo, ale zmierzasz w dobrym kierunku. kompozycyjnie delikanie leci, ale nie razi to bardzo. W pierszym obrazku ściana po prawej nudna, taka długa szara ściana, pewnie przez oświetlenie. Generalnie dookoła pusto a na końcu wzrok pada na coś co jest słabo widoczne. W drugim obrazku w centralnym punkcie jest fragment podłogi i fragment regału, po czym wzrok pada na pudełko. Kadr ogolnie "męczący". Trzeci natomiast jest krzywy, nie wiem czy to zamierzałeś, ale osobiście mi się niepodoba takie przekrzywienie kamery, przynajmniej nie w tym przypadku, gdzie perspektywa jest prosta i się kaszani przez ten skręt. Ale ten obrazek i tak jakoś najbardziej mi przypadł do gustu. pozdrawiam!
Napisano 17 Listopad 200717 l Autor zapomniałeś o iesach nie zapomniałem, wczytałem jakieś ze strony erco. Ale rzeczywiście słabo wyszło. Nie wiem czy wybrałem złe, czy cos źle ustawiłem.
Napisano 17 Listopad 200717 l witam całkiem całkiem troche nie pasi widok za oknem na pierwszym obrazku. ogolnie fajno ps. daje iesy chyba najlepszym do twojej sceny bedzie ies numer 2 do rozpakowania trza winzipa 11.1
Napisano 18 Listopad 200717 l Autor witam całkiem całkiem troche nie pasi widok za oknem na pierwszym obrazku. ogolnie fajno ps. daje iesy chyba najlepszym do twojej sceny bedzie ies numer 2 do rozpakowania trza winzipa 11.1 dziękuje bardzo, są dużo lepsze.