Gość WebSky Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Zmienilem rendering, na moze troche lepszy ;) Od teraz nie bede pokazywal renderow samochodu dopuki nie skoncze reszte modeli. Mam pytanie, czy jest moze jakis plugin albo script do max 9 albo 2008, ktorym moge zmieniac nazwy wielu modeli na raz. Mam tu troche niepozadek, a standardowy Rename Objects z maxa jest troche do bani bo zmienia nazwe jednego medelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Zmienianie obrazków do których są już komentarze jest trochę nie fair ale trudno, teraz juz nic nie zmieniaj bo wyjdzie jeszcze większe nieporozumienie. Teraz jest całkiem nieźle al chyba chamfery są za duże przy drzwiach, tak poza tym to bardzo pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Lakier bym wymienił, studio także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Studio zmienie, ale jak narazie nie mam pomyslu. Moze jakis hangar, albo garaz, lub salon? Jak myslicie, co bedzie pasowac? A co do lakieru to jeszcze popracuje nad nim, ten zrobilem na szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Witam ponownie Zabralem sie teraz za robienie sceny, znalazlem kilka fotek w internecie no i postanowilem zrobic garaz podziemny. Mam nadzieje ze sie wam spodoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 bardzo spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Dodalem texture podlogi i sufitu ale nie wiem czemu na suficie ta bumpmapa jest prosta w niektorych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 A tutaj test renderingu zanim pojde spac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 1 sprawa nie ma to jak "free runing mustang" nie wiem za co go zamknoles ? 2 drukuj no jakiego rodzaju odbicia sa na podlodze, prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Te odbicia to chyba od swiatel Photometric, musze wybrac jakis inny IES. A zamknolem go, bo mialem taka ochote ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Dodalem kilka innych swiatel Photometric, ale jak widac nie ma duzych zmian jedynie trzecia lampa patrzac od lewej, jest troche slabsza w odbiciu. Nie wiem dlaczego jest taki efekt, moze ktos z was wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 coraz ladniej, otoczenie wyglada fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Wypas furka, podobać się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Zrobilem maly test ze swiatlami Photometric, po prawej jak widac wylaczylem specular i teraz odbija sie tylko VrayLightMtl czyli swietlowki. Po lewej jest wlaczony Specular, ale jest jakis dziwny nie pasuje do zrodla swiatla powinien byc podluzny, rozchodzic sie na boki. Sam juz nie wiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 A teraz gadasz jak czlek musze to wyprobowac jak tylko kompa doprowadze do ladu. Masz kreche za zamkniecie Mustanga u mnie :p Dzieki za info w kwestii odbic A co w tym materilale jeszcze nawrzucales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Ok, oto finalowa wersja otoczenia. Jeszcze musze tylko zrobic z tego dlugi tunel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiris85 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 witam :) bardzo ladnie to wyglada. bardzo mi sie podoba ale te cyferki na scianie zmien bo to troche dziwne:P pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 No wlasnie widze. Dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 A co w tym materilale jeszcze nawrzucales ? Tutaj masz opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Maly update! Nie zwracajcie uwage na plamki, ktore sa na lakierze, poprostu nie chcialo mi sie lepiej zrenderowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 dzieki za rozpiske materialu spróbuje zaadaptowac to do mentala ciekaw jestem co wypełznie. co do tej sceny jest za czysto i za sterylnie i ten beton na podlodze jakis tez sztuczny dawno nie palilem gum w parkingu markecim nie wiem co z tego powodu ale nie lezy mi cos. Najlepiej fote strzelic i ponasladowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Zobacze co da sie zrobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 jak bede kiedy na zakupach to Ci pstrykne pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ladnie idze chociarz wolal bym go nie wionzać na smyczy w gararzu... ale jak juz chcesz więzać... to nierub tego gararzu tak sterylnie czystego ;] wiesz troche brudu itp nie zaszkodzi :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Mam nadzieje, ze teraz jest ok ? ;) Dodalem troche brudu, no ale cyferki zapomnialem zmienic. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WebSky Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Maly update, ale jeszcze nie final! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 sugeruje zmiane kata kamery bo strasznie to masakruje auto - moj brat nie rozpoznal co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi