torm Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 ... czyja i jaka to nie wiem.. narazie jade w/g tego tutoriala http://www.max3d.pl/tut.php?id=66 ale jak sie rozwinie to nie wiem bo jak narazie ksztaltem przypomina mi raczej jakiegos fajnego aliena niz kobiete..:) a wrzucam do wipa bo to moj pierwszy model glowy i chcialbym wiedziec czy zmierzam w dobrym kierunku... narazie calosc wyglada tak: dzieki za komenty i pozdrawiam:)
deha21 Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Narazie zmierzasz w dobrym kierunku ale jeszcze dłuuuga droga żeby model skończyć. Widzę, że nie odwzorowujesz dokładnie z tutoriala bo widze drobne różnice. Osobiście wolę rozciągać poly niż robić głowę z boxa.
kamil.ochel Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 no siatka tak średnio mi się podoba, szczególnie pod uchem :)
Gomez Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Zrob cos wiecej, teraz to za malo zeby cos napisac. Pomecz ta glowe z miesiac kilka godzin dziennie a potem pokaz co zrobiles. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi