Kryzys Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Cześć ! Mam do sprzedania: Wacom- Intuos 3 A4 w bardzo dobrym stanie. Na tablet nie ma już gwarancji. Jedyne ślady jakie są, to ślady normalnego użytkowania w postaci drobnych rysek na plastykowej obudowie i brak dwóch gumek na spodzie obudowy. Zresztą nie będę się rozpisywał, ten kto uzywał Intuosa A5 - A4 wie, że gumki te długo nie wytrzymują. Szczegóły: Oryginalny komplet. Folia w stanie idealnym. Wkładki do piórka w stanie prawie idealnym. - Używana tylko jedna. Tablet używany dosyć rzadko. Stan ogólny oceniam na bardzo dobry. Zainteresowanych zapraszam po więcej informacji na PM lub mail. .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
Kryzys Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Już mówię. Cena 1700 zł. Reszta na PM. Pozdrawiam Tak swoją drogą, wie ktoś dlaczego pojawiają mi się dodatkowe teksty na samej dole postu ? I jak temu zaradzić ? .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
Kryzys Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Nie wiem co to za sklep. Nie wchodzę w dyskusję , bo zaraz będę musiał sprzedać po cenach hurtowych, lub po cenach na rynku chińskim ;). Czekam na poważne propozycję. Możemy ewetualnie negocjować na PM. Wysyłka oczywiście wliczona w cenę. *.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
Rekomendowane odpowiedzi