Napisano 19 Listopad 200717 l Cześć ! Mam do sprzedania: Wacom- Intuos 3 A4 w bardzo dobrym stanie. Na tablet nie ma już gwarancji. Jedyne ślady jakie są, to ślady normalnego użytkowania w postaci drobnych rysek na plastykowej obudowie i brak dwóch gumek na spodzie obudowy. Zresztą nie będę się rozpisywał, ten kto uzywał Intuosa A5 - A4 wie, że gumki te długo nie wytrzymują. Szczegóły: Oryginalny komplet. Folia w stanie idealnym. Wkładki do piórka w stanie prawie idealnym. - Używana tylko jedna. Tablet używany dosyć rzadko. Stan ogólny oceniam na bardzo dobry. Zainteresowanych zapraszam po więcej informacji na PM lub mail. .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
Napisano 19 Listopad 200717 l Autor Już mówię. Cena 1700 zł. Reszta na PM. Pozdrawiam Tak swoją drogą, wie ktoś dlaczego pojawiają mi się dodatkowe teksty na samej dole postu ? I jak temu zaradzić ? .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
Napisano 19 Listopad 200717 l Autor Nie wiem co to za sklep. Nie wchodzę w dyskusję , bo zaraz będę musiał sprzedać po cenach hurtowych, lub po cenach na rynku chińskim ;). Czekam na poważne propozycję. Możemy ewetualnie negocjować na PM. Wysyłka oczywiście wliczona w cenę. *.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }