Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć !

Mam do sprzedania: Wacom- Intuos 3 A4 w bardzo dobrym stanie.

Na tablet nie ma już gwarancji.

Jedyne ślady jakie są, to ślady normalnego użytkowania w postaci drobnych

rysek na plastykowej obudowie i brak dwóch gumek na spodzie obudowy.

Zresztą nie będę się rozpisywał, ten kto uzywał Intuosa A5 - A4 wie, że gumki te długo nie wytrzymują.

Szczegóły:

Oryginalny komplet.

Folia w stanie idealnym.

Wkładki do piórka w stanie prawie idealnym. - Używana tylko jedna.

Tablet używany dosyć rzadko.

Stan ogólny oceniam na bardzo dobry.

Zainteresowanych zapraszam po więcej informacji na PM lub mail.

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 874
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Już mówię.

Cena 1700 zł. Reszta na PM.

Pozdrawiam

Tak swoją drogą, wie ktoś dlaczego pojawiają mi się dodatkowe teksty na samej dole postu ? I jak temu zaradzić ?

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

Napisano
  • Autor

Nie wiem co to za sklep. Nie wchodzę w dyskusję , bo zaraz będę musiał sprzedać po cenach hurtowych, lub po cenach na rynku chińskim ;).

Czekam na poważne propozycję. Możemy ewetualnie negocjować na PM.

Wysyłka oczywiście wliczona w cenę.

*.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności