Aki_MG Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 update: Jak widać dorobiłem zderzak.... i znowu powstały nierówności... Nie wytrzymam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Popraw ta maske szcezgolnie przy boku nie ladnie jest...poza tym przod...popraw kant przy chlodnicy pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 Ech może jush za często wstawiam te update\'y ale co tam :P Poprawiłem zderzak: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2004 update, niestety nie ma tu globalnych zmian, ale usunąłem kilka nierówności (tych z przodu) narobiłem kilka nowych i próbowałem zrobić lakier... hehe narazie lipa, ale mam nadzieje że to sie zmieni... Oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 powiem tak odstaw puszki z farbą bo i tak niema sie co odbijać to poco lakier i weź dłuto do ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Słabo, słabo... bardzo słabo!! A co do lakieru i modelu - zgadzam się z przedmówcą!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Moze nie jest najlepiej ale proponuje skonczyc ten model. Napewno podniesie to Twoj poziom doswiadczenia i nastepne auto wyjdzie lepsze :) Kazdy robi na miare swoich mozliwosci :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Chodzi mi o to zaznaczone wgniecenie. Nie wiem czy ma tam być faktycznie, czy nie, ale jakoś mi tam dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 Zmieniłem temat, ponieważ uważam, że nie potrafię naprawić tych wszystkich nierówności :/ a nie mam zamiaru robić 3 raz tego samego modelu... Aczkolwiek model napewno jest \"prostszy\" (cały czas go w miare swoich możliwości wyrównuje) nish na początku Kolejny apdejt: Wiem, że lipa, ale następny model będzie lepszy :) (mam nadzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Jeśli sie nie myle to robile swoj samochod splinemi...jesli tak to rzuc to...ja tak zrobilem (bo tez probowalem splinemi) :) i zacznij poly modeling. Pozdrawiam i zycze sukcesow w pracy z Maxem. Sproboj to: http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/fiat500/fiat500_m02.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 Tesh robiłem poly... spline\'ami próbowałem i po 20 minutach miałem dość.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Mógłbyś zmirrorować te połówkę samochodu tak, żeby były wreszcie widoczne dwie połówki razem?? łatwiej będzie dostrzec co jest nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 Słuchajcie a jak mam zrobić podwozie do tego samochodu? Może być zwykłe, płaskie? czy może zostawić bez (dla wyjaśnienia to ma być model \"nisko budżetowy\" taki jak na pierwszy raz, czyli nie musi być wcale idealny, ot żeby sie naumieć :P) I jeszcze jedno... a mianowicie jak moge wyciąć wloty powietrza (między szybą i maską... myśle że wiecie ocb) bo jak biore boolean to mi syfy wychodzą... Czy jest na to jakiś inny sposób nish boolean lub cięcie siatki? don_filippo: wszystko w swoim czasie :) Zrozum... narazie nie chcę sie załamać... a jak będzie brzydko wyglądał to zostawie tylko połówke pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 podwozie moze być płaskie bo i tak do widac niebedzie :) a co do dziór to cut to jedyny dobry sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 kolejny apdejt :) Mam nadzieje ze go skoncze niedługo.... hehe i zaczne jakiś tutorial typu: \"beczka w 10s\" :D Nierówność listwy bocznej jest zrobiona celowo pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 :)co tu duzo pisac fane autko i ci to nawet fajnie wychodzi, tez robie właśnie cinkola iale tuningowanego i pozwól ze sie wtronce ale pokarze ci co mi narazie wychodzi z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 egon: niestety nie zgodzę się z Tobą. Dla mnie to on wcale nie jest ładny. Przykro mi :( Aki: Coś ci chyba jeszcze nie pasuje przy masce (ta krawędź chyba nie jest aż tak ostra) i o góry przy drzwiach. Na pewno wiesz o co chodzi. I jeszcze jedno. Jeśli już miałbyś zostawić tylko połówkę, to ciekawe w jakiej scenie być ją ustawił, bo ja jeszcze chyba takiej sceny nie widziałem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2004 egon14: dzieki, ale zgadzam sie z Fafex\'em -> ten model to nie jest ładny... to istny syf! Ale coż każdy kiedyś zaczynał Fafex: nic jush nie będę poprawiał... samochód jest po stłuczce i niestyty był klepany domowymi sposobami... Zresztą i tak jeździ nim kobieta to zaraz znowu będą kolejne wgniecenia i zadrabania :D (joke) Mam zamiar skończyć te autko w takim stanie jaki jest (no może ciut po poprawiam) i ewentualnie zacząć nowe... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JagdPanz Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Ja też walczyłem z \"bucikiem ortopedycznym\" kiedyś. Wcale nie jest łatwy - sporo go poszlachtowałem, żeby wyszły jako taki kanty. Wyszlo wzglednie, ale przod troche za niski. Odstawilem go na kiedy indziej. Ale ty sie nie poddawaj - na czymś sie trzeba nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2004 ladnie Ci wyszedł :D przynajmniej nie krzywo jak u mnie :] Ale ja bym na Twoim miejscu poprawił przód maski (zgodnie z tym co napisałeś) i zderzak... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Sorry Aki_MG ale muszę to tu napisać Egon14 : Bardzo ładnie cię proszę po raz któryś tam: Popraw tego cholernego avatara. Jest za duży i za dużo zajmuje. Poza tym jest takie coś jak regulamin. Radzę go czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Pewnie biedny Egon niewie że na friko niema hotlinkowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Pownie tak :( Też mu współczuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi