Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam... chciałbym wam sie pochwalic moim dziełem które zacząłem wczoraj w maxie wieczorkiem :) jest to Mercedes E-class i jest to moje pierwsze podejscie do 3dmaxa ... prosze spójrzcie, ocencie i wytykajcie błędy i mówcie jak je naprawic :)

merc5.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwsze podejscie? no no niezle jak na pierwszy raz :)...jeszcze tylko moglbyspokazac siatke w LP

pozdr

Napisano
  • Autor

siatka w LP? mozesz jasniej? heh :) bo nie czaje bazy :D

Napisano

Siatka Low-Poly czyli przed nalozeniem modyfikatora Mesh Smooth

pozdr

Napisano

No bardzo ładnie Cyfix ...oby tak dalej ...wierzę w ciebie ...zostaw tego zmodelera i jedź dalej na 3ds maxie :]

Napisano
  • Autor

ok dwa nowe rendery, acha i siatke dam jutro bo w maxie pracuje na drugim kompie w innym pokoju a nie chce mi sie juz go włączac

merc6.jpg

merc7.jpg

Napisano

No i lepiej niż mój ;) Tyle, że ja nie zaczynałem od zmodelera ;). A autko fajne, tylko jakieś takie jakby ma troszke zachwiane proporcje. Daj zdjęcia jakiegoś oryginału dla porównania.

Napisano

Troszkę kwadratowe, ale jak psiedzisz parę nocy to wyklepiesz karoserię ;P Niezłe jak na początek!!

Napisano
  • Autor
merc8.jpg siateczka LP :) jeszcze musze ja dopracowac m.in na drzwiach i dachu zeby pasowalo ;) aha i powiedzcie co jest nie tak, ulatwi mi to prace, najlepiej jak zaznaczycie na screenie
Napisano

Wedlug mnie zagesta...ale to juz Twoj problem...ja tam wole miec mniej gesta bo potem jest trudno nad nia zapanować i gorzej poprawiać

pozdr

Napisano
  • Autor

wiesz jeszcze nawyki z zmodelera :] tam wszystko recznie robilem :] na przednich swiatlach i dachu jest napewno zagesta co poprawie