Muhaho Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Witam, Poszukuje tutka, który wyjaśni mi jak zwolnić lub przyśpieszyć animacje w max'sie bez redukowania lub dodawania klatek. z góry dzieki...
Miłosz3ds Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Pobaw się Curve editor-jak nie znasz to wpisz w google curve editor tutorial i sobie obczaj:) Nawet nie wiem czy gdzieś tutaj nie było takiego tuta... pozdr:D
asblaze Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 Myślę, że Muhaho chodzi bardziej o efekt bullettime'u. Najlepiej wg mnie wyrenderować fragment animacji w którym ma nastąpić ten efekt z np. dwukrotną częstotliwością FPS'ów. Potem w każdym w miarę nowym programie montażowym możesz z. Niestety, żaden taki program nie "wymyśli" sobie klatek, których nie ma :) Jeśli jednak uprzesz się, żeby spowalniać czas z materiału PAL (25 FPS) to musisz użyć jakichś re-timerów. Tworzą one brakujące klatki morfując istniejące klatki sąsiednie.
zdunek89 Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 mi sie zdaje że wystarczyło by zeskalować, klucze(zestaw kluczy) w curve editor...
Rekomendowane odpowiedzi